Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

vineri, 26 iunie 2009

The New Psychology

"Baietii destepti" ai psihologiei romanesti
De la educatia sexuala la Centrala Nucleara si invers

Sa ne delectam pentru inceput cu lectura unui anunt (http://www.dgmarket.ro/tenders/np-notice.do~1439642) al contractului de achizitie publica ( Servicii de consultanţă în cercetare şi în dezvoltare ) publicat in Monitorul Oficial , Partea VI, nr. 174 din 25/08/2006 :

1.Denumire autoritate contractantă: Societatea Naţională NUCLEARELECTRICA - S.A. C.N.E. PROD Cernavodă, cod unic de înregistrare 10949232, cu sediul în Cernavodă, Str. Medgidiei nr. 1, judeţul Constanţa, telefon 0241/801174, fax 0241/239267.
2. Procedura aplicată: licitaţie publică deschisă.
3. Data semnării contractului: 28.06.2006.
4. Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului: oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere tehnico-economic. (s.n.)
5. Numărul de oferte primite: 1 după repetare.(s.n.)
6. Denumirea şi adresa ofertantului câştigător: Societatea Comercială PSYHO GLOBAL CONSULT - S.R.L., cu sediul în Bucureşti, str. Soldat Tina Petre nr. 3, bl. L34, ap. 103.
7. Obiectul contractului şi codul CPSA: servicii de testare psihologică la angajare şi examinare periodică a personalului angajat, pentru o perioadă de 48 de luni(s.n.), codul CPSA 7320.11.
8. Preţul contractului: 358.000 lei.
9. Data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea a VI-a, Achiziţii publice, a anunţului de participare: 27.04.2006.
10. Data transmiterii anunţului de atribuire către Regia Autonomă MONITORUL OFICIAL: 23.08.2006.


In rezumat, o firma de apartament obtinea peste 35 de miliarde de lei vechi sau aproximativ 110663 euro la cursul de acum 3 ani pentru testarea psihologica a unor oameni !

Excelenta performanta , dar dupa toate criteriile logicii , logicii economice si bunului simt pretul este unul astronomic. Sa presupunem totusi ca nu este asa , ca exista ratiuni necesare si suficiente pentru acest pret si a incercam sa le identificam ( natura firmei, serviciile oferite, numarul de angajati,etc. )

Aflam astfel (http://www.totalfirme.com/253778/PSYHO_GLOBAL_CONSULT_SR ) ca firma are 1 administrator si 1 asociat ( care pot sa fie foarte bine una si aceeasi persoana ) dar nu are definite produse si/sau servicii . In schimb, are un obiect de activitate foarte interesant :

7320 Cercetare-dezvoltare in stiinte sociale si umaniste ( activitatile referitoare la studiile sistematice si eforturile creative intreprinse in cadrul celor trei tipuri de activitati de cercetare-dezvoltare, in domeniul stiintelor sociale si umaniste (economie, psihologie, sociologie, drept, lingvistica, arta etc.). Aceste activitati au ca obiectiv cresterea nivelului de cunostinte acumulate, precum si cresterea gradului de utilizare al acestora.).

La acest obiect de activitate foarte generos ,numarul de angajati al firmei este urmatorul :




Alte date despre firma :

“ Sediul social al firmei : CALEA VITAN, Nr. 223, Loc. BUCURESTI, Sector 3, Jud. BUCURESTI.

(http://www.totalfirme.com/253778/PSYHO_GLOBAL_CONSULT_SRL)

PSYHO GLOBAL CONSULT SRL a fost accesată până acum de 6 ori de către 5 persoane

CALEA VITAN, Nr. 223, Loc. BUCURESTI, Sector 3, Jud. BUCURESTI, Cod poştal: 070000 Imagine din satelit

Date administrative PSYHO GLOBAL CONSULT SRL

Nr. Administratori Nr. Asociati Nr. Sucursale Nr. Filiale
1 1 0 0

IVA Company Produse/servicii oferite de PSYHO GLOBAL CONSULT SRL
PSYHO GLOBAL CONSULT SRL nu are definite produse şi/sau servicii!
Puteţi accesa "Rectifică/Completează" pentru a adăuga produse/servicii.”

Pana acum nu am identificat nimic legat de centrale nucleare sau cel putin de industrie. Mai incercam. Deoarece nu stim cine sunt actionarii firmei si nici daca sunt psihologi mai avem o singura solutie . Poate firma in cauza are angajati si acestia sunt psihologi acreditati si lucrurile se explica. Un search pe Google despre psihologii firmei in cauza poate fi salvator. Si este . Asa o identificam usor pe :
...................................................................................
...................................................................................
..................................................................................*)

Nu mai e clar de ce, si nici pentru ce si de fapt nu mai are nici o importanta dar probabil ca daca am vedea cine sunt actionarii firmei am sti si unde sa privim ca sa vedem ceea ce nu se vede la lumina zilei si cu ochiul liber in tara tuturor posibilitatilor. Pentru unii.
"Noua psihologie" a demarat din plin si cu ajutorul legii. Si acesta e numai inceputul.


Sergiu SIMION

*)Text eliminat.CONFORM SOMATIEI PRIMITE DE LA ACADEMIA BRITANICA DE AFACERI SI COMUNICARE, ( "Va somam ca in termen de 48 de ore sa eliminati informatiile pe care le-ati copiat de pe site fara sa aveti acordul scris al companiei si de asemenea sa eliminati utilizarea fotografiei d-nei Panescu. In caz contrar se considera efectuata procedura legala de somare si vom trece la deschierea actiunii in instanta. Va anuntam ca pentru incalcarea legii privind drepturile de autor nr. 8/1996 se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 3.000 si 30.000 RON. ") AM ELIMINAT ORICE INFORMATIE CARE PRIVESTE PERSOANA IN CAUZA SI RESPECTIVA ACADEMIE.


N.B. Dupa conformarea mea la aceasta somatie , orice publicare a textului si fotografiei incriminate , nu are acordul meu si raspunderea revine integral instantei care va publica materialele incriminate. Sergiu SIMION .

4 comentarii:

Mr. C spunea...

Cred ca exista o implicatie personala prea mare in acest articol care este de fapt o hartuire la adresa unei angajate a acelei firme care a castigat licitatia.

Examinarile psihologice periodice si la angajare le poate face orice psiholog autorizat, daca aceste examinari sunt intr-o centrala nucleara se modifica intr-o oarecare masura continutul examinarii si atat, nu iti trebuie cine stie ce specializare savanta si cei avizati stiu asta.

In schimb nu faceti decat sa hartuiti o persoana care este angajata a acelei firme cu care in mod evident aveti ceva personal. Mai mult ati copiat informatii de pe site-ul firmei la care tine cursuri incalcand termenii de utilizare privind copyright-ul care interzis copierea oricarei informatii de pe site. Deci pana la urma cine nu respecta legea?

Ca psiholog te poti specializa in foarte multe domenii, examinarile psihologice sunt ceva comun, chiar prea comun pentru psihologi. Daca d-ra a dorit sa se specializeze si in sexologie bravo ei, probabil stia ca sunt multi pacienti frustrati din acest punct de vedere si era necesara si o astfel de specializare.

In schimb matale ia si ataca la obiect firma care se face vinovata si lasa hartuielile si focurile de paie ieftine pe alta data, fiindca iti pierzi vremea aiurea.

Sergiu Simion spunea...

Am primit un email oficial cu titlul :

Cristi Lucan to me
show details 3:34 PM (3 hours ago)


" Buna ziua,

Ma numesc Cristi Lucan si reprezint Academia Britanica de Afaceri si Comunicare si va scriu in legatura cu articolul postat la adresa http://sergiusimion.blogspot.com/2009/06/new-psychology.html

Deoarece ati incalcat termenii de utilizare de pe site-ul www.academiadeafaceri.ro in care este prevazut expres ca este interzisa copierea informatiilor de pe site cu atat mai mult utilizarea fotografiilor de pe site incepem procedura legala prin actiunea de somatie.

Va somam ca in termen de 48 de ore sa eliminati informatiile pe care le-ati copiat de pe site fara sa aveti acordul scris al companiei si de asemenea sa eliminati utilizarea fotografiei d-nei Panescu. In caz contrar se considera efectuata procedura legala de somare si vom trece la deschierea actiunii in instanta. Va anuntam ca pentru incalcarea legii privind drepturile de autor nr. 8/1996 se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 3.000 si 30.000 RON.

De asemenea va rugam sa eliminati toate asocierile incorecte si rau voitoare facute intre d-na Panescu si institutia noastra, problemele legate de contractele privind serviciile de evaluare psihologica nu ne privesc deoarece fac parte din activitatea privata a d-nei Panescu si din acest motiv comentariile dvs. se constituie conform codului penal intr-o actiune de hartuire a companiei noastre prin asocierea cu o licitatie despre care spuneti ca este ilegala. Avand in vedere ca nu am fost parte la acea licitatie si nu avem nici o legatura cu firmele participante consideram ca ne afectati in mod voit imaginea pentru a ne crea prejudicii financiare si de reputatie si de a crea o imagine negativa asupra cursului sustinut de d-na Panescu. In cazul in care nu veti elimina asocierea companiei noastre cu articolul pe care l-ati scris vom fi nevoiti sa va actionam in judecata pentru hartuire practici economice ilegale.

Pentru stricta dvs. informare d-na Panescu este avizata si in domeniile: psihologia muncii si psihologie organizationala.

Asteptam confirmarea dvs. pentru a putea reintra in legalitate si speram sa interpretati in mod corect aceasta actiune in care ne-ati implicat fara sa facem parte din ea.



cu stima,

Cristi Lucan - Marketing & PR Manager
Business and Communication Research Center
[a] str. Fundac Eternitate nr. 10
[tel] 0729.076.027
[call-center] 021.589.7800, 07.200.55.338
[fax] 031.810.55.75, 0332.810.595
[email] cristi.lucan@bcrc.ro
http://www.academiadeafaceri.ro "

Raspunsul meu este urmatorul :

Buna ziua,

Deoarece acest email incalca toate principiile comunicarii intr-o societate democratica decretand drept "secret" o informatie de pe Internet si constituie o amenintare oficiala a unui psiholog care "indrazneste sa utilizeze informatii publice citand ...chiar sursele care le-au au difuzat " cu procese in instanta imi acord un ragaz de 24 de ore in care voi decide ce voi face in care eu si informatia difuzata de mine prin citarea... surselor autorizate . Ma intreb cat va mai dura pana va incepe arestarea unor psihologi de catre alti "psihologi" cu stricta respectare a legalitatii...

Cu sincera ingrijorare,
Sergiu Simion

Unknown spunea...

Nu este vorba de limitarea comunicarii ci despre incalcarea legii privind drepturile de autor. Daca o informatie este pe internet si nu poarta mentiunea de libera circulatie si este protejata de copyright inseamna ca nu o putem copia ci doar consulta.

In orice societate o actiune care incalca legea nu este tocmai un lucru pozitiv pentru persoana respectiva si se aplica legea.

Consideram corecta si utila decizia dvs. de a reintra in legalitate prin inlaturarea textelor si imaginii preluate de pe site fara acordul companiei si apreciem ca ati dat dovada de verticalitate in rezolvarea acestei situatii.

ps: era de preferat ca la emailul primit sa raspundeti tot cu un email nu pe blog-ul personal altfel lucrurile sunt interpretabile.

Va dorim mult succes in activitatea dvs.

Anonim spunea...

ah buna ziua, si doresc sa va informez caci in acest moment ca Psyho Global Consult tocmai incepe sa faca angajari, luna aceasta cu ce se ocupa?