Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

luni, 21 iulie 2014

Coșmarul vine de la Rasarit


   In coasta Europei s-a instaurat de fapt teroarea, iar linia care desparte civilizatia de barbarie, teroare si crima a devenit subtire ca un fir de aţă. 
Ce se intampla acum in Ucraina ingrozeste orice om normal si civilizat  :   

SBU, serviciul secret al Ucrainei, a publicat o înregistrare din care reiese că un lider separatist prorus îi raportează unui colonel al serviciilor secrete ruseşti că a doborât un avion. Din discuţie reiese că separatiştii au crezut că e un An-26 de transport ucrainean, iar când află că au doborât de fapt un avion civil de pasageri, replica este "Aşa e la război!".
Şeful SBU acuză că doi ofiţeri de informaţii din Rusia sunt implicaţi în doborârea avionului malezian. Pe înregistrare se aude cum persoane poreclite "Demonul", "Maiorul" sau "Grek" intră în panică atunci când îşi dau seama că au doborât un avion plin cu pasageri şi îşi descriu imaginile înfiorătoare ale civililor morţi de la locul prăbuşirii.http://www.gandul.info/international/serviciul-secret-ucrainean-publica-o-inregistrare-care-ar-dovedi-cine-a-doborat-avionul-malaysia-airlines-12940853







Dovada premeditarii si dispretului fata de  normele umanitatii, civilizatiei si democratiei este comportamentul absolut sfidator al teroristilor ( in spatele carora stim cu totii cine se afla !) fata de normele comunitatii internationale si cu atat mai mult fata de memoria victimelor nevinovate :


Ancheta cu privire la prăbușirea aeronavei MH 17 și operațiunea de recuperare a cadavrelor se desfășoară cu mare dificultate, observatorii OSCE atrăgând atenția că insurgenți înarmați patrulează la locul accidentului, împiedicându-i pe investigatori să se deplaseze liber în zonă și să ridice probe cu privire la producerea tragediei. Zona nu a fost securizată, iar la locul accidentului poate ajunge oricine. Totodată, guvernul de la Kiev a declarat că a primit informații despre faptul că au avut loc jafuri ale diferite articole, inclusiv bani și bijuterii și a cerut insistent rudelor să anuleze cardurile de credit ale victimelor, notează CNN. 
http://www.evz.ro/tragedia-aviatica-din-ucraina-haos-in-locul-prabusirii-avionului-mh-17.html



N.B. In corpul articolului din Evenimentul Zilei citat mai sus nu poate trece neobservata o reclama care intr-o tara europeana si democrata face reclama sintagmei atat de draga celor obsedati de "intelligence'' sub umbrela careia acestia isi satisfac pulsiunile paranoide generate de vechiul regim in care spionarea aproapelui era o norma de stat. Nu este prima data cand citesc in presa nostra acest gen de reclama care aparent tinteste indivizi pe care nimeni nu trebuie sa-i stie , dar care in realitate este un bombardament psihologic subliminal pentru cetatenii obisnuiti care practic nu au nici o legatura cu aceste obsesii  : 






Update

Ucraina lupta cu rusia. In estul Ucrainei nu exista "rebeli" prorusi. Toti comandatii de trupe anti-ucrainene sunt agenti GRU. Majoritatea conducatorilo DNR si LNR sunt cetateni ai rusiei, iar trupele sunt formate din batalioane cu destinatie speciale ruse sau mercenari recrutati din fosti soldati rusi si fosti politisti din Ucraina. Pe deasupra sunt echipati cu echipament (inclusiv si tancuri, si BTR, BMP si BMD) care trec granita din rusia. Pina acum "rebelii" au aruncat in aer zeci de poduri de trasa sau de cale ferata, pasaje, canale de apa statii electrice. Dupa ce trupele ucrainesti intra in orasele eliberate au nevoie de saptamini ca sa restabileasca retelele de aprovizionare cu electricitate, apa si gaze. Ceea ce fac "rebelii" este un razboi de distrugere a Ucrainei cu scopul de a nu ii permite sa iasa de sub aripa rusiei. Nu mai vorbim despre faptul ca soldatii ucraineni care se afla la granita sunt atacati deschis de artileria rusa, iar avionele de lupta ucrainene sunt distruse de avioanele rusesti. Acelas scenariu rusia l-a incercat si in Moldova, Georgia, Azerbaijad, Kirgistan. In toate aceste cazuri, in tarile vecine rusiei apareau "rebeli" sustinuti cu arme rusesti ca pe urma sa li se bage pe git negocieri care sa duca la distabilizarea tarilor respective. Eu stiu acest lucru pentru ca sunt din Rep. Moldova si am vazut asta pe viu.

Niciun comentariu: