Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

marți, 21 octombrie 2014

Societatea amnezica



Singura soluție pe care o întrevăd este un protest puternic al societății civile. Automat, îți vine însă în minte întrebarea: care societate civilă? Colonelul Dogaru? 
Mircea Marian
http://www.evz.ro/editorialul-evz-legea-amnistiei-va-fi-adoptata-este-doar-o-chestiune-de-timp.html 


Dupa 25 de ani de democratie, un caz tragic demonstreaza ca  justitia , statul si societatea in ansamblu , inca nu s-au despartit cu adevarat de trecutul lor ceea ce inseamna ca de fapt admit, consimt sau ignora crima :


Fiul disidentului Gheorghe Ursu intra in GREVA FOAMEI. Ucigasii au ramas nepedespsiti. Sustineti Apelul adresat Primului- Ministru. SEMNATI AICI 



Niciun comentariu: