Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

vineri, 9 decembrie 2016

Viata bate filmul si realitatea politica de la noi depaseste imaginatia alegatorilor


Un internaut roman are inspiratia , bazandu-se doar pe instinct si perceptia sa subliminala , sa verifice o reclama electorala folosita de PSD in Brasov .
Intuitia sa a relevat un fapt halucinant.   "D.Barbu" folosit de  P.S.D. in reclama ( Om de afaceri, 36 de ani ) nu exista in realitatea romaneasca  , numele fiind pus la intamplare sub o fotografie luata de pe Internet ( Shutterstock) :


Sursahttps://www.facebook.com/cavalerulderasnov?fref=ts


Ziarul "Romania Libera " a contactat imediat filiala PSD din Brasov si cele mai rele presentimente ale tuturor s-au adeverit. Dupa ce a promis ca va reveni cu un punct de vedere, purtatorul de cuvant
al filialei nu mai poate fi gasit si nu raspunde nici la telefonul mobil, iar sefii filialei refuza sa comenteze situatia ((http://www.romanialibera.ro/aldine/zece/psd-brasov-isi-inventeaza-sustinatorii-cu-poze-furate-de-pe-internet--gafa-a-fost-descoperita-in-reclama-electorala-pentru-alegerile-din-11-decembrie-435062) .
Intr-o asemenea situatie in care falsul a fost demonstrat si nu mai poate fi negat , lucrurile devin cu adevarat interesante . Cum va actiona aceasta filiala si conducerea ei ?  Cum va actiona conducerea
PSD la aceasta situatie de necontestat ?
Pentru orice constiinta morala si normala o asemenea postura echivaleaza cu o catastrofa publica,  dar pentru o instanta confrunta prin definitie si in mod cotidian cu asemenea catastrofe problema nici nu exista singura preocupare fiind aceea de a ascunde cat mai repede gunoiul sub pres . Vom vedea si cum.
Altfel spus , romanii se confrunta acum cu  cea mai murdara si abjecta campanie electorala din ultimul sfert de secol .

Niciun comentariu: