Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

vineri, 30 iunie 2017

The President of Austria casually walking in Vienna. Nobody bats an eye. Win or fail ?


Raporturile , relatiile si perceptiile reciproce dintre clasa politica si cetateni sunt un test pentru civilizatie, democratie si statul de drept. Situatia descrisa mai jos este una normala pentru Austria , dar pentru Romania este una de tip science-fiction. 



Source: https://ilovefunnythings.wordpress.com/2016/12/11/the-president-of-austria-casually-walking-in-vienna-nobody-bats-an-eye/



Publicul occidental , mai obisnuit cu normalitatea politica si sociala,  nu este foarte incantat de acest tip de comportament : 


Sursa :  http://3dots.ro/externe/un-fapt-banal-presedintele-austriei-merge-spre-locul-de-munca-foto-5900.html


Ce fel de reactii au romanii la un asemenea comportament ? Le aflam din comentariile lor postate recent pe Facebook : 


Sursa :  http://3dots.ro/externe/un-fapt-banal-presedintele-austriei-merge-spre-locul-de-munca-foto-5900.html


Sursa : http://perfectmedia.info/un-barbat-cu-parul-carunt-merge-la-serviciu-stii-cine-este-el-de-fapt/



Niciun comentariu: