Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois, Steven van Groningen, Leslie Hawke, Peter Damian Hurley

luni, 4 mai 2015

Asaltul lumii virtuale asupra lumii reale


Lumea in care traim se afla sub semnul unui uluitor paradox  . De la celebra lume a ideilor imaginata in vechime de catre Platon si de la celebra  Biblioteca Babel imaginata in lumea moderna de catre Jorge Luis Borges  , distanta de la utopie la realitate in loc sa se mareasca , s-a micsorat.

In ultimele doua decenii asistam la o adevarata ofensiva a lumii virtuale asupra lumii reale prin care din ce in ce mai multe activitati umane sunt transferate din spatiul real in spatiul virtual.
De la celebra ( si deocamdata utopica la noi) e-guvernare , atacurile cibernetice , razboiul informational si psihologic,  si terminand cu retelele sociale , aproape orice activitate umana poate fi trasferata din  spatiul real in spatiul virtual :

Ofensiva spatiului virtual


Adevaratele dimensiuni si consecintele acestui foarte straniu transfer , vor fi apreciate probabil in mod corect peste decenii de aici incolo.

Niciun comentariu: