Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois, Steven van Groningen, Leslie Hawke, Peter Damian Hurley

Monday, May 4, 2015

Asaltul lumii virtuale asupra lumii reale


Lumea in care traim se afla sub semnul unui uluitor paradox  . De la celebra lume a ideilor imaginata in vechime de catre Platon si de la celebra  Biblioteca Babel imaginata in lumea moderna de catre Jorge Luis Borges  , distanta de la utopie la realitate in loc sa se mareasca , s-a micsorat.

In ultimele doua decenii asistam la o adevarata ofensiva a lumii virtuale asupra lumii reale prin care din ce in ce mai multe activitati umane sunt transferate din spatiul real in spatiul virtual.
De la celebra ( si deocamdata utopica la noi) e-guvernare , atacurile cibernetice , razboiul informational si psihologic,  si terminand cu retelele sociale , aproape orice activitate umana poate fi trasferata din  spatiul real in spatiul virtual :

Ofensiva spatiului virtual


Adevaratele dimensiuni si consecintele acestui foarte straniu transfer , vor fi apreciate probabil in mod corect peste decenii de aici incolo.

No comments: