Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois, Steven van Groningen, Leslie Hawke, Peter Damian Hurley

luni, 16 noiembrie 2009

Amenintari cu somatii si procese !

Am primit un email oficial cu titlul :

Cristi Lucan to me
show details 3:34 PM (3 hours ago)


" Buna ziua,

Ma numesc Cristi Lucan si reprezint Academia Britanica de Afaceri si Comunicare si va scriu in legatura cu articolul postat la adresa http://sergiusimion.blogspot.com/2009/06/new-psychology.html

Deoarece ati incalcat termenii de utilizare de pe site-ul www.academiadeafaceri.ro in care este prevazut expres ca este interzisa copierea informatiilor de pe site cu atat mai mult utilizarea fotografiilor de pe site incepem procedura legala prin actiunea de somatie.

Va somam ca in termen de 48 de ore sa eliminati informatiile pe care le-ati copiat de pe site fara sa aveti acordul scris al companiei si de asemenea sa eliminati utilizarea fotografiei d-nei Panescu. In caz contrar se considera efectuata procedura legala de somare si vom trece la deschierea actiunii in instanta. Va anuntam ca pentru incalcarea legii privind drepturile de autor nr. 8/1996 se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 3.000 si 30.000 RON.

De asemenea va rugam sa eliminati toate asocierile incorecte si rau voitoare facute intre d-na Panescu si institutia noastra, problemele legate de contractele privind serviciile de evaluare psihologica nu ne privesc deoarece fac parte din activitatea privata a d-nei Panescu si din acest motiv comentariile dvs. se constituie conform codului penal intr-o actiune de hartuire a companiei noastre prin asocierea cu o licitatie despre care spuneti ca este ilegala. Avand in vedere ca nu am fost parte la acea licitatie si nu avem nici o legatura cu firmele participante consideram ca ne afectati in mod voit imaginea pentru a ne crea prejudicii financiare si de reputatie si de a crea o imagine negativa asupra cursului sustinut de d-na Panescu. In cazul in care nu veti elimina asocierea companiei noastre cu articolul pe care l-ati scris vom fi nevoiti sa va actionam in judecata pentru hartuire practici economice ilegale.

Pentru stricta dvs. informare d-na Panescu este avizata si in domeniile: psihologia muncii si psihologie organizationala.

Asteptam confirmarea dvs. pentru a putea reintra in legalitate si speram sa interpretati in mod corect aceasta actiune in care ne-ati implicat fara sa facem parte din ea.cu stima,

Cristi Lucan - Marketing & PR Manager
Business and Communication Research Center
[a] str. Fundac Eternitate nr. 10
[tel] 0729.076.027
[call-center] 021.589.7800, 07.200.55.338
[fax] 031.810.55.75, 0332.810.595
[email] cristi.lucan@bcrc.ro
http://www.academiadeafaceri.ro "

Raspunsul meu este urmatorul :

Buna ziua,

Deoarece acest email incalca toate principiile comunicarii intr-o societate democratica decretand drept "secret" o informatie de pe Internet si constituie o amenintare oficiala a unui psiholog care "indrazneste sa utilizeze informatii publice citand ...chiar sursele care le-au au difuzat " cu procese in instanta , imi acord un ragaz de 24 de ore in care voi decide ce voi face eu si informatia difuzata de mine prin citarea... surselor autorizate . Ma intreb cat va mai dura pana va incepe arestarea unor psihologi de catre alti "psihologi" cu stricta respectare a legalitatii...

Cu sincera ingrijorare,
Sergiu Simion

November 16, 2009 9:24 AM

P.S. Maine seara la ora 20.00 ma voi supune sau nu "somatiei" externe sau interne ( personala... ) privind "eliminarea" informatiei cu referire la domeniul psihologic si la unii din practicantii lui de catre cei care considera ca sunt ...hartuiti de psihologi ( nu invers !)

Niciun comentariu: