Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

sâmbătă, 12 septembrie 2009

Modele sociale contemporane ?!

Modele sociale contemporane ?!


De curand a avut loc o dezbatere TV unde s-a mai depasit o limita :"Nicolicea: Auziti, ati luat apararea coruptilor pe blog in momentul in care am facut un proiect de lege.
Andreea Cretulescu: Aveti grija ceea ce afirmati...
Nicolicea: Uitati-va pe blogul Andreei Cretulescu ca sa va lamuriti cu cine aveti de-a face. (...) Toata presa m-a laudat cu exceptia dumitale care ti-ai permis sa ma critici ca asa te-a crescut ma-ta....
Andreea Cretulescu: Va rog sa parasiti studioul!"

Deputatul PSD a refuzat sa paraseasca platoul emisiunii, astfel incat echipa Realitatea TV s-a vazut nevoita sa o incheie cu zece minute mai devreme."

Sursa : http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-09-12&id=38381Furia domnului Nicolicea a fost declansata de textul ( si persoana ) de mai jos :"Nicolicea scapa averile deputatilor de confiscare

În bancile Parlamentului si-a facut loc un fel de bufon cu pretentii de mare jurist, care printr-o singura virgula sau amendament distruge ceea ce altii încearca sa construiasca în ani. Se numeste Eugen Nicolicea, este un deputat ales pe liste (evident!) în judetul Mehedinti si reprezinta PSD. Este cel care a reusit sa modifice Codul de procedura penala, astfel încât jurnalistii care difuzeaza casete gen „Remes“ sa ajunga în închisoare, iar gainarii sa primeasca cam aceeasi pedeapsa cu cei care fura aproximativ 10 milioane de euro(s.n.). Când nu face legi pentru infractori, dl Nicolicea se joaca cu ziaristii care nu-i aduc omagii. A ramas în sertarele penibilului momentul când dl deputat s-a plimbat printr-o sala de conferinta pentru a strânge semnaturi de la ziaristii care si-ar dori ca el sa „depuna un proiect de lege care sa premieze cu 1.000 de euro jurnalistii care transmit informatii false“. Ideea i-a venit dupa ce a citit articolele scrise despre modificarile sale la Codul de procedura penala."

Sursa : http://realitatea.net/blog/andreeacretulescu/2008/03/14/nicolicea-scapa-averile-deputatilor-de-confiscare/
Articolul complet : http://www.gardianul.ro/2008/03/14/editorial-c27/nicolicea_scapa_averile_deputatilor_de_confiscare-s110770.html

Niciun comentariu: