Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

marți, 17 noiembrie 2009

Aplicarea legii

*) CONFORM SOMATIEI PRIMITE DE LA ACADEMIA BRITANICA DE AFACERI SI COMUNICARE, ( "Va somam ca in termen de 48 de ore sa eliminati informatiile pe care le-ati copiat de pe site fara sa aveti acordul scris al companiei si de asemenea sa eliminati utilizarea fotografiei d-nei Panescu. In caz contrar se considera efectuata procedura legala de somare si vom trece la deschierea actiunii in instanta. Va anuntam ca pentru incalcarea legii privind drepturile de autor nr. 8/1996 se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 3.000 si 30.000 RON. ") AM ELIMINAT ORICE INFORMATIE CARE PRIVESTE PERSOANA IN CAUZA SI RESPECTIVA ACADEMIE. (cf. http://sergiusimion.blogspot.com/2009/06/new-psychology.html).

Sergiu SIMION

N.B. Dupa conformarea mea la aceasta somatie , orice publicare a textului si fotografiei incriminate , nu are acordul meu si raspunderea revine integral instantei care va publica materialele incriminate. Sergiu SIMION

Niciun comentariu: