Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

duminică, 19 august 2018

Cinismul de tip securist sau cum se amesteca victimele si martorii cu agresorii si provocatorii , iar violentele impotriva cetatenilor nevinovati cu provocarile


„Cu scopul garantării confidențialității (s.n.)  și protecției datelor personale (s.n.) și a vieții private (s.n.)  a persoanelor implicate (s.n.- victime ? martori ? provocatori?) , precum și în scopul neprejudicierii investigării faptelor de către organele de urmărire penală, nu vă putem oferi detaliile solicitate”.

Serviciul de Telecomunicatii  Speciale 


" 187 de apeluri primite la numărul de urgență 112 în data de 10 august 2018 au avut legătură cu mitingul diasporei din Piața Victoriei, se arată într-un răspuns dat de Serviciul de Telecomunicații Speciale unei solicitări adresate de Digi FM și Deutsche Welle.
Reprezentanții STS au refuzat (s.n.) să precizeze dacă între aceste apeluri, două s-au referit la o presupusă ucidere a doi angajați ai Jandarmeriei și, respectiv, la eventuala spargere a unui magazin fast food din vecinătatea pieței." 
Sursa : https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/raspunsul-sts-cu-privire-la-apelurile-la-112-privind-uciderea-celor-doi-jandarmi-la-protest-982983

Déjà vu , este clar ca lumina zilei ce va urma si de aceasta data exact dupa modelul " ni vu, ni connu "    , respectiv un proces / ancheta ce  se va termina dupa decenii de NUP-uri , reluari, etc.,  fix in coada de peste ( cf : Revolutia din 1989, Mineriada din 1990 , tragedia Colectiv, etc, etc.) . 

Niciun comentariu: