Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

duminică, 20 noiembrie 2022

Feed-back pentru " Jurnalul unui psiholog " - 20.11. 2022

 

Pentru un blog de nisa ca acesta care initial a pornit de la analiza situatiei unui domeniu atat de sensibil si de important pentru societate cum este psihologia, o analiza de continut chiar sumara poate arata interesul cititorilor (psihologi sau nu ) pentru anumite subiecte. 
Din acest punct de vedere este relevant nu atat numarul cititorilor *), cat importanta pe care o acorda unor teme sau altele .
Pe de alta parte, cel mai interesant feed-back ( neoficial ) pe care l-am primit pana acum si la care nu ma asteptam , a fost  din partea unei foste colege de facultate ( acum pensionara ) ajunsa profesoara universitara de psihologie la Facultatea de Psihologie din Bucuresti care mi-a marturisit ca citeste blogul si  "este de acord cu tot ce am scris". 
Mai mult decat atat, a tinut sa ma invite sa discut cu studentii de la psihologie. 
I-am spus amuzat ca nu sunt interesat pentru ca am renuntat de multa vreme la aceasta profesie , ceea ce am de spus scriu pe blog  si nu cred ca studentii de azi ar mai fi interesati sa discute in conditiile date cu o " mumie egipteana ", iar daca o va face nu va fi bine vazuta de colegii de breasla. 
Mi-a replicat la fel de amuzata ca studentilor "le plac mumiile"  , dar totul a ramas in acest stadiu. 
In interesul tuturor partilor , propunerea nu a mai fost finalizata.
Pentru cei interesati , datele de mai jos ofera o imagine mai clara  asupra audientei respectiv asupra interesului pe care il trezeste acest blog .

 

Popular Posts.Last 30 days




Statisticile interne  " Jurnalul unui psiholog " 20.11. 2022 (blogspot.com)


https://www.zelist.ro/bloguri/sergiusimion.blogspot.com/posturi.html



Statistici blogspot.com ( Last 12 month )



Note 


* ) Daca avem in vedere doar numarul cititorilor, atunci pe primul loc in social media  se afla marii "influenceri ",etc. : 



https://adevarul.ro/showbiz/vedete/cine-sunt-cei-mai-influenti-romani-in-mediul-1999214.html

https://www.startupcafe.ro/afaceri/influencer-femei-frauda-instagram.htm

https://socialblade.com/youtube/top/country/ro


Niciun comentariu: