Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

sâmbătă, 7 septembrie 2013

Reteta clasica a deturnarii unei manifestari de solidaritate umana

Am vrut sa particip la un mars al tacerii in memoria copilasului omorat de caini , manifestare initiata de catre de catre Ciprian Ciucu *)  dar care , din pacate,  a renuntat foarte repede la propunerea sa initiala in favoarea alteia chipurile similara .  In momentul cand am vazut ca actiunea care ar fi trebuit sa aiba loc in fata Primariei Capitalei este preluata de o asa-zisa "Asociatie Pro Civilizatie Secolul 21" dar relocata in Piata Romana , am avut o prima banuiala . Dupa ce Primaria Capitalei a refuzat sa dea autorizatia pentru manifestatie , banuiala a devenit certitudine . 
Comentariul de mai jos despre aceasta situatie l-am postat pe Contributors.ro : 



Sergiu Simion spune:
Cred ca avem toate motivele sa fim extrem de indignati si furiosi ! La o actiune de solidaritate umana propusa de catre domnul Ciucu in memoria unui copilas nevinovat , initial un mars al tacerii, nu putem pur si simplu sa participam deoarece a fost deturnata prin procedeele clasice folosite in anii `90 cand trebuiau blocate mitingurile populatiei. Din nefericire, si exact cum am banuit, actiunea a fost mai intai confiscata de grupul care a preluat initiativa si l-a asigurat pe domnul Ciucu care a fost de buna-credinta de faptul ca „a obtinut autorizatia”:
„ Independent, un alt grup s-a organizat bine si au anuntat un protest pentru vineri, intre orele 19.30-21.30, in Piata Romana. Au obtinut inclusiv autorizatie pentru acest protest….”Tin de ieri legatura cu organizatorii – Asociatia Pro Civilizatie Secolul 21 – si ne roaga sa ne alaturam lor.”
Si nu m-ar mira de loc sa dispara in ceaţa exact asa cum a aparut si sa ramana doar  pagina anonima pe Facebook. Intre timp , am reusit sa gasesc pe Internet o urma vaga a acesteia : conform dosarului nr 2166/1748/2013 de la judecatoria Cornetu din Comuna Cornetu, Alexandria ( sic! ) (http://portal.just.ro/1748/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=174800000000056476&id_inst=1748) aceasta asociatia cu pagina anonima pe Facebook nu o obtinut nici personalitate juridica ( ! ) deci nu avea cum sa obtina aprobare de la Primarie !!
In final, avem de-a face cu o reteta clasica ( de tip securist ) folosita inca din anii `90 prin care : a) Nu se aproba manifestari in fata sediului institutiilor de stat, b) nu se acorda autorizatie, c) se schimba locatia,etc. – ceea ce ne arata ca manifestatia este socotita in realitate de catre autoritati mult mai „destabilizatoare” decat manifestatia cu Rosia Montana care poate chiar le convine !
N.B. Domnule Ciucu, cred ca v-ati convins acum acum cu cine ati discutat atunci cand ati renuntat la prima dvs propunere…
http://www.contributors.ro/fara-categorie/nu-mai-suport-sa-traiesc-intr-un-oras-cu-copii-sfasiati-de-caini-imi-e-frica-am-niste-idei/#comment-150279


*) Ciprian Ciucu - Nu mai suport sa traiesc intr-un oras cu copii sfasiati de caini. Imi e frica. Am niste idei




N.B. Pe Internet exista o singura urma a acestei asa-zise asociatii care arata ca in realitate este vorba de  fals si uz de fals respectiv cu o asociatie fantoma dar care voia sa organizeze mitinguri in spatiul real  : 


http://portal.just.ro/1748/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=174800000000056476&id_inst=1748



Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) :2166/1748/2013
Data inregistrarii14.03.2013
Data ultimei modificari:31.05.2013
Sectie:.
Materie:Civil
Obiect:acordare personalitate juridică
Stadiu procesual:Fond

Părţi

NumeCalitate parte
ASOCIAŢIA PRO CIVILIZAŢIE SECOLUL 21Petent

Şedinţe

05.04.2013
Ora estimata: 12:00
Complet: Complet persoane juridice
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de petenta Asociaţia Pro Civilizaţie Secolul 21. Cu apel în 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 3.04.2013.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)    05.04.2013

Căi atac

Nu există informaţii.

Citare prin publicitate

Nu există informaţii.



Update

Evenimentul Zilei cenzureaza. Am trimis postarea de mai jos scrisa in nume propriu de doua ori , cu e-mail valid , si nu a fost 
publicata ( ziarista Alexandra Ciliac care a scris articolul despre proteste nu are informatii valide si scrie partinitor)  :


" Vineri, ONG-ul „Pro Civilizație Secolul 21” a organizat un miting în Piața Romană la care au participat peste 1.000 de persoane. "

Gresiti, doamna Alexandra Ciliac, o minima informare pe Internet va aducea informatii utile. Nu l-a organizat, mai exact l-a deturnat , pentru simplul motiv ca o asociatie-fantoma a carei cerere de inregistrare a fost respinsa (http://portal.just.ro/1748/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=174800000000056476&id_inst=1748), nu putea obtine o autorizatie de la Primaria Capitalei si poate ca exact acesta a fost scopul demersului ei (http://sergiusimion.blogspot.ro/2013/09/reteta-clasica-deturnarii-unei.html )  .


Am mai facut o incercare . 
Comentariul de mai jos a fost trimis la  la 11.35 si 11.39 la  articolul lui Malin Bot : Cum a invrajbit Oprescu romanii pentru a scapa basma curata (http://www.evz.ro/detalii/stiri/caini-vagabonzi-1056270.html ) : 



" Foarte bun articol despre metodele tipic securiste aplicate dupa doua decenii de la Revolutie. Pe de alta parte , unii ziaristi nu relateaza obiectiv evenimentele recente :

" Vineri, ONG-ul „Pro Civilizație Secolul 21” a organizat un miting în Piața Romană la care au participat peste 1.000 de persoane. "
( http://www.evz.ro/detalii/stiri/protest-anti-maidanezi-in-capitala-cazul-copilului-sfasiat-de-cainii-comunitari-a-mobiliz-1056272.html) 

O minima informare pe Internet aducea informatii utile. Nu l-a organizat, mai exact l-a deturnat , pentru simplul motiv ca o asociatie-fantoma a carei cerere de inregistrare a fost respinsa (http://portal.just.ro/1748/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=174800000000056476&id_inst=1748), nu putea obtine o autorizatie de la Primaria Capitalei si poate ca exact acesta a fost scopul demersului ei (http://sergiusimion.blogspot.ro/2013/09/reteta-clasica-deturnarii-unei.html ). "

Sa vedem daca va fi publicat . Pariez ca nu ! Si nu a fost publicat ...

Niciun comentariu: