Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

miercuri, 21 mai 2014

Pericolul din spatiul virtual si urletul euroasiatic


In sfarsit, occidentalii observa acum ceea ce est-europenii stiau pe pielea lor de 25 de ani : zidul Berlinului a fost daramat in 1989 , dar razboiul dintre comunism si capitalism s-a mutat in spatiul informational si virtual unde continua cu o furie dementa. Robert Kaplam , analist-şef pe probleme de geopolitică la  Stratfor , explica in numai cateva propozitii ceea ce  est-europenii si in special romanii au trait pana acum cand si Occidentul cunoaste , in  sfarsit, adevarata faţă a Rusiei care inainte de a provoca Occidentul a pregatit terenul prin fanatizarea propriei  populatii si canalizarea urii acesteia impotriva lumii libere : 


Articolul 5 din Tratatul NATO protejează membrii NATO împotriva unei invazii terestre, dar nu protejează împotriva acţiunilor subversive, împotriva serviciilor de informaţii, împotriva imperialismului prin intermediul companii energetice, mai degrabă decât prin intermediul Armatei Roşii.
Provocarea strategică pentru România şi vecinii săi este să se protejeze nu împotriva unei acţiuni imediate a Rusiei, ci împotriva unei acţiuni subversive lente în următorii cinci ani, a afirmat joi Robert Kaplan, autor a 14 cărţi de politică externă şi călătorii.
La evenimentul de lansare a cărţii lui Kaplan 'Răzbunarea geografiei. Ce ne spune harta despre conflictele viitoare şi lupta împotriva destinului', organizat la sediul MAE, au participat, printre alţii, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, directorul SIE, Teodor Meleşcanu, şi senatorul PSD Mircea Geoană.
Rusia nu mai e slabă şi haotică. E condusă de un lider foarte inteligent şi capabil, care gândeşte în termeni de geografie şi de hărţi'Presupun că Putin, fiind un ofiţer de informaţii, nu un funcţionar plicticos, ştie că articolul 5 din Tratatul NATO protejează membrii NATO împotriva unei invazii terestre, dar nu protejează împotriva acţiunilor subversive, împotriva serviciilor de informaţii, împotriva imperialismului prin intermediul companii energetice, mai degrabă decât prin intermediul Armatei Roşii. De aceea, cred că provocarea strategică pentru România şi vecinii săi este să se protejeze nu împotriva unei acţiuni imediate a Rusiei, ci împotriva unei acţiuni subversive lente în următorii cinci ani', a afirmat Kaplan, analist-şef pe probleme de geopolitică al Stratfor.
Sursa : http://www.capital.ro/rusii-ar-putea-lovi-romania-nato-nu-ne-apara.html



Paradă militară la Moscova pe 9 mai 2014 (sursa: kremlin.ru)


In realitate, Kremlinul este condus de un grup de inalti ofiteri KGB , organizatie specializata inclusiv in psihologia maselor( http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17293656-cum-ajuns-rusii-urasca-din-nou-occidentul.htm?cfnl= ) . Rezultatul este un  razboi total impotriva democratiei si Occidentului care explica multe din procesele sociale si anomaliile constatate  dupa 1989 in toate statele est-europene si in special in Romania ( Revolutia , mineriadele, tentativa de lovitura de stat din vara trecuta, etc. ). 

Niciun comentariu: