Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

miercuri, 7 februarie 2018

De la Apollo 11 la SpaceX sau de la visul american la visul umanitatii. Elon Mask


Dupa iluzia de revenire la normalitate generata de caderea controlata a comunismului si inghetarea temporara a razboiului rece, civilizatia umana s-a reintors rapid pe spirala urii.
Traim  o epoca tragica in care a revenit in forta cursa inarmarilor , conflictele armate decimeaza tari intregi, iar subversiunea ideologica , razboiul informational si psihologic total submineaza bazele civilizatiei umane prin decivilizare si dezumanizare .
Rezultatul este o reproducere condensata si punctuala in diverse focare de razboi a  tuturor atrocitatilor care au decimat specia umana , dar prin avansul tehnologic contemporan impactul acestora este unul la nivel global :
Sursahttp://theplainofdeadcities.blogspot.ro/


Viziunea care sta la baza prabusirii lumii contemporane este una primitiva si revansarda redata cel mai bine de militarismul dement promovat de ideologia lui Putin :

In acest context in care unele tari viseaza doar sa devoreze granitele altora , visul unui singur om poate reda speranta si poate schimba cursul intregii omeniri . Elon Mask , un antreprenor american , nu reuseste doar sa trimita o racheta si un Tesla Roadster spre Marte . 
El reuseste sa restabileasca increderea oamenilor in valorile civilizatiei umane ,  in potentialul uman , in stiinta si in normalitatea sociala si umana.
 

 

 
Intr-o epoca in care pare ca lumea se destrama iar Europa pare ca se desface in bucati , visul lui este si visul nostru.

Niciun comentariu: