Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois, Steven van Groningen, Leslie Hawke, Peter Damian Hurley

Wednesday, February 7, 2018

De la Apollo 11 la SpaceX sau de la visul american la visul umanitatii. Elon Mask


Dupa iluzia de revenire la normalitate generata de caderea controlata a comunismului si inghetarea temporara a razboiului rece, civilizatia umana s-a reintors rapid pe spirala urii.
Traim  o epoca tragica in care a revenit in forta cursa inarmarilor , conflictele armate decimeaza tari intregi, iar subversiunea ideologica , razboiul informational si psihologic total submineaza bazele civilizatiei umane prin decivilizare si dezumanizare .
Rezultatul este o reproducere condensata si punctuala in diverse focare de razboi a  tuturor atrocitatilor care au decimat specia umana , dar prin avansul tehnologic contemporan impactul acestora este unul la nivel global :
Sursahttp://theplainofdeadcities.blogspot.ro/


Viziunea care sta la baza prabusirii lumii contemporane este una primitiva si revansarda redata cel mai bine de militarismul dement promovat de ideologia lui Putin :

In acest context in care unele tari viseaza doar sa devoreze granitele altora , visul unui singur om poate reda speranta si poate schimba cursul intregii omeniri . Elon Mask , un antreprenor american , nu reuseste doar sa trimita o racheta si un Tesla Roadster spre Marte . 
El reuseste sa restabileasca increderea oamenilor in valorile civilizatiei umane ,  in potentialul uman , in stiinta si in normalitatea sociala si umana.
 

 

 
Intr-o epoca in care pare ca lumea se destrama iar Europa pare ca se desface in bucati , visul lui este si visul nostru.

No comments: