Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

sâmbătă, 4 ianuarie 2020

Ascunse sunt Caile Internetului


Mai jos este redat traficul intern al acestui " Jurnal " . In mod evident,  pot admite ca acesta are unii cititori  interesati ( si pentru diverse subiecte, desigur ) din Romania, Rusia si Ucraina, etc. 
Pe de alta parte , nu inteleg acest trafic  respectiv  nu reusesc sa-mi imaginez in ce fel acest " Jurnal " poate avea 2864  de vizualizari din Germania si nici pentru ce . 
Este ca si cum ar exista si un trafic ascuns care se desfasoara sub blogurile oficiale , dar despre care nu stiu nici cititorii , nici autorii.  
Are cineva vreo posibila explicatie ? 
Jurnalul unui psiholog 
Statisticile interne ale blog-ului 
( Dec. 28 2019 - Ian.4 -2020 ) 

Niciun comentariu: