Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

marți, 4 februarie 2020

Desensibilizarea, decivilizarea si dezumanizarea unei societati in forma continuata



Sa ne delectam impreuna cu un clasament marca Starcom ( The Human Experience Company ) care ne arata cam ce conturi online sunt la la mare cautare in prezent :



https://www.iqads.ro/articol/49354/starcom-romania-lanseaza-social-media-stars-index-topul-celor-mai-urmarite



Dupa cum se poate observa din acest clasament cu atatea celebritati al preferintelor majoritatii de genul "o apa si un pamant"  , am putea spunem ca mai lipsesc doar celebrul " Las Fierbinti " , nu mai putin  celebrul Dani Mocanu , eventual un studiu savant publicat pe revista de strategie  " Sinteza"  care afirma ce creatii artistice (?) au un rol fundamental in societatea romaneasca : 


" Istoric vorbind, încrederea n-a fost niciodată la cote entuziasmante în România; postsocialismul, cu haosul, insecuritatea şi deruta valorică pe care le-a generat, a accentuat-o decisiv. Postsocialismul a trecut, dar neîncrederea e tot acolo. Or, manelele nu fac decât să exprime, în cel mai direct mod, această realitate." 
( https://www.revistasinteza.ro/istoria-manelelor-recente-cu-succes-in-flux-si-reflux)

Pentru cine nu a fost atent surpriza este insa cu alta care arata ce salata de boeuf exista in criteriile , rationamentele , valorile si preferintele majoritatii ( ex : nr 39 ) :





https://www.iqads.ro/articol/49354/starcom-romania-lanseaza-social-media-stars-index-topul-celor-mai-urmarite



Altfel spus , reportajele dramatice din seria " Romania , te iubesc " de la PRO TV si implicit autorul lor Alex Dima ( https://life.ro/povestea-vietii-lui-alex-dima-de-la-renuntarea-la-preotie-la-romania-te-iubesc-si-pana-la-cea-mai-cumplita-incercare-a-sortii/) sunt incluse de marele public si/sau de acest clasament in sfera ...divertismentului , deci  marele Bacovia ( "... o tara trista si plina de humor " ) a avut inca odata dreptate. 
Asa sa fie , dar  in alti termeni aceasta  inseamna ca P.N.I. ( Procesul National de Imbecilizare ) inceput  cu brio in 1990 continua in forma agravata si cu sprijinul tuturor factorilor de resort. Maktub. 


Niciun comentariu: