Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

vineri, 26 februarie 2021

Intalnirea de gradul III dintre Josep Borell (Uniunea Europeana ) si Serghei Lavrov ( Rusia )

 

Înaltul Reprezentant pentru Politica Externă al UE, Josep Borrell Josep Borrell Serghei Lavrov la Moscova – 05 februarie, 2021.( Sursa : inliniedreapta.net )


Fotografia de mai sus ( cu limbajul subliminal adiacent) care va ramane in istorie, este o radiografie perfecta a deteriorii autoritatii si credibilitatii spre care se indreapta vertiginos Uniunea Europeana . 
Aici nu vorbim numai despre umilirea lui Josep Borrell de catre Serghei Lavrov ( fotografia in sine - un iepuras de apartament cazut in falcile unui lup siberian cu mainile in buzunare - este ilustrare perfecta a triumfului brutalitatii , mentalitatii de buncar si mitocaniei asupra etichetei, culturii si civilizatiei europene ) ci despre umilirea intregii Uniunii Europene .
Singura situatie similara a fost la bizarul Summit NATO din 2008 in care țarul Putin a insultat - fara nicio reactie de nicaieri ! - pe TOTI participantii ( inclusiv presedintele SUA - Obama ) care voiau sa inceapa intalnirea la ora fixata, lasandu-i sa astepte pe toti cu ochii in soare timp de aproape o ora pana cand țarul a catadicsit a ajunga cu ilustra sa persoana care probabil isi uitase acasa scobitorile, pentru ca nu a oferit nicio explicatie plauzibila pentru intarzierea de neiertat in orice cheie diplomatica .
Ceea ce s-a intamplat acum nu este decat o consecinta a semnalului subliminal dat de Putin atunci ( dar pentru cei care au avut urechi sa auda ).
Oricat ar fi de detestat Putin si regimul lui pentru actiunile criminale vizibile tuturor si la lumina zilei , Occidentul trebuie sa-i recunoasca formidabila putere a discursului public - deocamdata unic in istorie - prin care obliga Occidentul sa devina prizonierul propriului discurs , respectiv sa respecte toate regulile pe care acesta le promoveaza , dar pe care el le incalca cu cel mai mare cinism posibil*) in timp ce il obliga pe acesta din urma sa il accepte drept partener de discurs.
Analistul si politologul polonez Przemysław Żurawski Vel Grajewski demonstreaza cu punct si virgula ceea ce intreaga Uniune Europeana stie , dar nu o poate recunoaste in mod oficial.






Note 


*) Un interviu uluitor al celebrului Larry King cu Vladimir Putin dupa naufragiul submarinului Kursk cand au murit 118 oameni,  prefigureaza directia inspaimantatoare in care va evolua Putin si Rusia dupa venirea lui la putere :



" Larry King l-a întrebat în acest context pe Vladimir Putin: „Spuneţi-mi vă rog, ce s-a întâmplat cu submarinul?”. Cu un surâs sfidător, liderul rus i-a replicat lapidar: „S-a scufundat”.





Vladimir Putin, interviu la Larry King (2000) 
Foto : Captura Youtube









Niciun comentariu: