Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

duminică, 31 octombrie 2021

Sa aruncam o privire in grajdurile lui Augias din hrubele Internetului. Astazi despre trolii din forum-urile ziarului " Adevarul".


Un analist sub pseudonim analizeaza forum-urile ziarului " Adevarul" unde identifica trolli, clonele lor,etc. , si incepand cu 20 octombrie anul curent face o analiza de continut a postarilor pe subiecte foarte sensibile ( antivaccin in acest caz ) , a numarului total de postari , a postarilor zilnice , a graficului pe ore, etc. 
Chiar daca nu exista certitudinea sursei, rezultatul este unul foarte interesant si corespunde cu evaluarile intuitive ale cititorilor :


LIVE - Postaci Antivaccin Forumurile Adevarul - 2021-10-31 08:41:04







Sursa : https://telegra.ph/LIVE---Postaci-Antivaccin-Forumurile-Adevarul-10-20



Cea mai interesanta parte a demonstratiei este analiza profilului unor trolli prin care arata ca activitatea lor de fapt este una planificata, intentionata si cu mare impact asupra comportamentului cetatenilor.


" Camelia Sorescu"
( Profil de troll )




Activitate " Camelia Sorescu " 09.10.2021


Decodificare postari " Camelia Sorescu ". Exemple




Word cloud " Camelia Sorescu " 



Sursa : https://telegra.ph/Postacul-antivaccinist-Camelia-Sorescu-10-09



Marea problema este ca ceea ce se intampla pe un forum relativ mic cum este cel de pe " Adevarul " , se intampla si pe retele sociale ca Facebook, etc. , dar la cu totul alta scara si cu un impact mult mai mare . 


Niciun comentariu: