Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

luni, 1 noiembrie 2021

O lume , o societate si o justitie intoarse pe dos


" 42. Se interzice judecarea sau chiar criticarea publică a acelor conducători numiţi de către partid, care prin activitatea lor au produs pierderi sau au trezit nemulţumirea angajaţilor. În cazuri drastice se recheamă din funcţie, fiind numiţi în poziţii similare sau superioare. La sfârşit, trebuie puşi în funcţii de conducere şi ţinuţi în evidenţă drept cadre de rezervă pentru perioada schimbărilor ulterioare."

DIRECTIVELE NKVD din 1947 pentru ţările din orbita sovietică
Moscova 2-6-1947 (Strict secret) K-AA/CC113, indicaţia NK/003/47
(Cristopher Andrew & Oleg Gordievski - KGB. Istoria secreta a operatiunilor sale externe de la Lenin la Gorbaciov , Editura ALL, Bucuresti, 1994, p.487-492)



Cum poate intra o societate in stare de parabioza *) ? Simplu. Cu ajutorul politicienilor si specialistilor in drept penal care propun si fac legi in interesul penalilor si in detrimentul cetatenilor onesti. In acest ritm , cum in Parlament am avut deja alesi ai poporului cu dosare penale , de la statul de drept la un stat al penalilor nu mai este decat un pas. 
Dupa legea recursului compensatoriu din 2017 care a avut efecte catastrofale asupra cetatenilor care au suportat efectele ei , dar nu si asupra parlamentarilor care au votat-o ( https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/reactia-parlamentarilor-care-au-votat-pentru-eliberarea-pedofililor-si-a-criminalilor-cand-privesc-fotografiile-victimelor-1205185) anul trecut a mai aparut anul trecut o initiativa la fel de toxica prin care pedeapsele cu inchisoarea de pana la 7 ani pentru infractiuni la fel de grave ca cele de mai jos puteau fi executate "la domiciliu". Detalii despre aceasta initiativa a unui parlamentar liberal ajuns vicepresedinte al Senatului a oferit recent Ana Birchall, fost ministru al justitiei :


Sursa : https://www.facebook.com/birchallana/posts/4209006532544416



Dupa litera si spiritul propunerii legislative , aceasta parea initiata de cei care au initiat si legea criminala a recursului compensatoriu . Prima surpriza majora este aceea ca legea a fost initiata de un senator liberal cu pregatire juridica  , Alina Gorghiu , care este si membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru sistematizarea, unificarea şi asigurarea stabilităţii legislative în domeniul justiţiei.(?!)




Sursa : http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=58&cam=1&leg=2016



Cum poate propune un senator liberal si membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru sistematizarea, unificarea şi asigurarea stabilităţii legislative în domeniul justiţiei o asemenea initiativa legislativa in interesul infractorilor  si in acelasi timp sa ramana in continuare parlamentar liberal , este o problema care depaseste cu totul capacitatea de intelegere a unui cetatean normal si moral. 
A doua surpriza majora. Cinismul acestei initiative legislative propusa in aprilie anul trecut (
Daca aceasta propunere aberanta ar fi adoptata respectiv un senator liberal care a propus eliberarea infractorilor devine ministru al Justitiei , atunci avem si explicatia  acestor comportamente care exced limitele morale. 
Legea criminala a recursului compensatoriu cu efectele ei cumplite si acest gen de inititiative toxice demonstreaza ca dincolo de declaratiile de circumstanta si de imaginea oferita strainatatii , mentalitatea si sistemul de valori  al practicantilor acestora nu sunt in realitate conforme cu valorile statului de drept si democratiei , ci sunt  arondate mentalitatii comuniste si Directivelor NKVD. 





Note 

*) Societatea romaneasca se afla de multa vreme in stare de parabioza(https://sergiusimion.blogspot.com/2019/08/romania-lebedelor-negre-sau.html) , iar pandemia si ultimele evenimente ii accentueaza declinul : 



Niciun comentariu: