Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

sâmbătă, 28 mai 2022

Dezinformare , character assassination si propaganda ruseasca ordinara in Romania


Razboiul cumplit din Ucraina declansat de furia ucigasa a unui regim paranoic a schimbat intrega Europa si a resetat raporturile din cadrul comunitatii globale . Modul in care este perceput genocidul din Ucraina si tragedia unei natiuni pe care Putin vrea sa o stearga din istorie si sa o rada de pe suprafata Pamantului este definitoriu pentru mentalitatea unui individ, a unei comunitati sau a unei tari.

Din acest punct de vedere modul in care este prezentat in unele medii de  la noi  presedintele Volodimir Zelinsky demonstreaza amploarea propagandei razboiului hibrid si a propagandei rusesti ale carei cozi de topor actioneaza in mass-media de la noi . 

In Europa si in comunitatea internationala Volodimir Zelensky este prezentat prin ceea ce face in situatia limita in care a fost prins el si tara sa , meritele sale fiind unanim recunoscute :



https://www.europafm.ro/time-in-lumea-lui-zelenski-interviu-cu-presedintele-ucrainei-din-adapostul-sau-din-kiev-razboiul-m-a-imbatranit-dar-nu-regret-nicio-secunda/


Volodimir Zelensky (17 februarie ,inainte de atac) __Volodimir Zelensky ( 4 aprile , vizita la Bucea )
https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25478541-transformarea-suferita-volodimir-zelenski-cauza-razboiului-ucraina-sotia-spune-imbatranit-10-ani.htm



Daca asa este perceput presedintele Zelensky pe plan extern, pe plan intern la noi este prezentat de multe ori intr-un mod stupefiant pentru o logica morala si normala .

Varful de lance este reprezentat de un " formator de opinie" ca  Victor Ciutacu ( autoprezentat drept ucrainean ) si premiat in trecut de revista Sputnik (repudiata in intreaga Europa), care nu are niciun fel scrupule de inhibitii morale , deontologice , sociale sau culturale , dar are un tupeu pe masura lipsei absolute de empatie fata de tragedia unei natiuni careia afirma ca ii apartine  :


„Mi se pare absolut inadmisibil că ăsta (s.n.), știindu-se incapabil pe ce structură stă el acolo să se lupte cu rusul, și-a băgat țara deliberat în război. Pe mine asta mă scoate din minți. Mor zeci de mii, sute de mii de oameni și că pleacă în bejanie milioane de oameni pe iresponsabilitatea unui nebun(s.n.) care vrea să facă pe eroul (s.n.) în fața omenirii (…) Diferența dintre Putin și Zelenski e doar de anvergură (s.n.)”, a subliniat revoltat(s.n.) Victor Ciutacu.

https://evz.ro/exclusiv-victor-ciutacu-iese-la-atac-a-dat-de-pamant-cu-volodimir-zelenski-ce-l-a-enervat-pe-jurnalist-video.html


Aceasta salva de insulte de tip black propaganda care sterg diferenta dintre agresor si victima este secondata de o alta in care o publicatie aparent de specialitate invoca un " cunoscut fizionomist de peste hotare " care vine cu salva de invective de tip "character assassination" . 

In acest caz  publicatia aparent serioasa " Doctorul zilei" ridica mingea la fileu " cunoscutului fizionomist ( si astrolog ) de peste hotare" ( in realitate este vorba doar de hotarele Rusiei !) care foloseste in mod gratuit stampila cu stigmate exact acolo unde orice om de buna credinta vede efectele catastrofale  ale razboiului care lasa urme adanci peste orice fiinta umana . 

In esenta , tezele lui Putin despre " nazistii si drogatii Ucrainei " sunt reluate cu ajutorul fizionomistei si astroloagei rusoaice Elena Miff  care transforma ceea ce vede toata lumea in cu totul altceva . 


Ce vede toata lumea :

                       

https://www.doctorulzilei.ro/ce-se-intampla-cu-volodimir-zelenski-ridurile-fatale-au-schimbat-forma-ochilor-specialist-vorbim-de-schimbari-dar-nu-in-bine/




Ce intelege numai rusoaica Elena Miff, fizionomista si astroloaga  ( pro-Kremlin ?) care citeste in riduri si in ceruri si este promovata de Alecu Carmen  si " Doctorul zilei"  :


„Din punct de vedere al fizionomiei, el ( Volodimir Zelensky -n.n.) a pronunțat dependențe de toate felurile. Poate avea (s.n.) dependențe sexuale, alcool, droguri, jocuri și așa mai departe. S-a născut cu asta, nu îl va părăsi niciodată asta”



Elena Miff
https://www.instagram.com/_elena_miff_/?hl=en
https://moika78.ru/news/2019-12-31/341403-astrolog-elena-miff-chto-zhdet-peterburzhtsev-v-2020-godu-krysy/




Niciun comentariu: