Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

luni, 4 iulie 2022

Cosmarul Putin, terorismul rusesc de stat si cinismul lui Henry Kissinger

"The purpose of the Davos statement was to point out that the issue of war aims needed to be faced before the momentum of war made it politically unmanageable."
.

 


Putin este un criminal international feroce care vrea sa distruga o intreaga tara si cultura ei amenintand cu ochii injectati intreaga comunitate mondiala.
O asemenea izbucnire de ura patologica impotriva semenilor  nu a mai cunoscut istoria. Figura , imaginile, privirea, mimica si gesturile de mai jos vor ramane pentru posteritate si clinicile de psihiatrie ca cele mai clare semne ale terorii bolsevice care a depasit teroarea nazista pentru ca este indreptata catre conationalii sai . 



Putin orders military operations in Ukraine
Putin orders military operations in Ukraine
Captura Youtube





Dupa genocidul declansat impotriva poporului pasnic ucrainean si sacrificarea propriilor soldati transformati in carne de tun fiind trimisi pe front unde mor ca mustele  , Putin nu iarta nici copiii nevinovati din propria tara  care in stil corean trebuie sa renunte la olita pentru ca sunt obligati  sa se pregateasca de mici pentru " marele razboi pentru apararea patriei " in care aparare inseamna atacul statelor din jur.



Indoctrinare ruseasca (2022 )
Sursa  : Twitter


Detalii -  https://www.aktual24.ro/coreea-de-nord-in-rusia-copii-mici-invatati-sa-foloseasca-arme-in-sprijinul-presedintelui-parintii-aplauda-video/?fbclid=IwAR0s8HQNpd1pTpA-oBaJx-l6oEFsHfOICGWestTEkw8ej2kG4JTd8SpW8wQ


Propaganda dementa pentru razboi , spalarea creierului respectiv fanatizarea copiilor si tineretului practic dupa metodele terorismului islamic , a inceput cu mult timp inainte si ar fi trebuit sa atraga atentia lumii civilizate , dar razboiul hibrid si intens purtat de Rusia prin toate mijloacele neconventionale si coruperea unor lideri din Occident de catre Putin a generat o perdea de fum si a adormit vigilenta tuturor. 

Inca din 2017 mass-media internationala a semnalat ( fara urmari , din nefericire ) directia sinistra in care evolua propaganda de stat in Rusia ( pe mine pur si simplu m-a ingrozit ) care semnala pregatirea intregii tari pentru un razboi total . Imaginile si filmele cu copiii si adolescentii rusi fascinati de razboi sunt de-a dreptul inspaimantatoare ( https://sergiusimion.blogspot.com/2017/07/islamistii-lui-putin-cosmarul-de-langa.html4). 

Numai o minte dementa poate pune arme in mana unor copii de gradinita . Imaginea unor baietei si fetite nevinovate din Rusia anului  2017 , care in loc de jucarii, masini si papuse , se  jucau cu pistoale mitraliera , grenade si aruncatoare de grenade oferite de patriotica armata rusa ( atentie la privirea jenata si vinovata  a militarului din fotografie care stia foarte bine ce face ) ar fi trebuit sa bantuie politicienii si societatea civila din orice tara democratica pentru ca atunci cand dresezi copiii pentru razboi si le sadesti in minte normalitatea armelor si razboiului ( asta se cheama crima ) , rezultatul este inevitabil.



Indoctrinare ruseasca ( 2017 )
Foto : English Russia


Detalii -  https://sergiusimion.blogspot.com/2017/07/islamistii-lui-putin-cosmarul-de-langa.html



Ar fi trebuit , dar toate instantele responsabile politic, civic si moral au intors privirea pentru ca au avut alte proritati si nu au luat in calcul faptul ca pregatirea unei intregi populatii pentru razboi poate inseamna la propriu atacul altei tari sau chiar a tuturor din jur.
In cazul de fata , cinismul si amoralismul lui Henry Kissinger devenit din numarul doi la Casa Alba purtatorul de cuvant al lui Putin si Xi Jinping *) este unul de tip machiavelic care in primul rand nu tine cont de victime , de regulile moralei umane , de reparatia morala , de daunele morale si materiale,  de regulile dreptului international si lumii civilizate. In acest mod valideaza primatul agresorului si pozitia lui prin " recomandarea " facuta Ucrainei de a ceda teritorii Rusiei respectiv statului agresor . 
In aceasta acceptiune , daunele morale si materiale la care au dreptul victimele cedeaza in fata drepturilor agresorului ceea ce inseamna  de fapt primatul fortei impotriva dreptului. 



Henry Kissinger




„Scopul declaraţiei de la Davos a fost acela de a sublinia faptul că problema obiectivelor de război trebuie să fie abordată înainte ca impulsul războiului să o facă imposibil de gestionat din punct de vedere politic ”.


Henry Kissinger

Declaratia este de un cinism incredibil. Cu alte cuvinte, cea mai importanta este gestionarea politica a situatiei, masacrarea civililor , agresiunea impotriva unei tari pasnice pedepsirea vinovatilor , daunele morale si materiale trec in plan secund. In primul rand si dupa logica istoriei, niciun stat agresor nu isi negociaza in prealabil obiectivele de razboi cu statul atacat sau cu alte instante. 
In al doilea rand, a negocia cu un criminal international si cu un stat terorist care nu respecta normele umane si normele de drept ( https://www.g4media.ro/zelenski-rusia-a-incalcat-aproximativ-400-de-tratate-internationale-inclusiv-carta-onu-si-memorandumul-de-la-budapesta.html ) este sau naivitate, sau mai bine zis complicitate tacita cu atat mai mult cu cat " America nu negociaza cu teroristii " (!) . 
Pentru unii lideri occidentali aceasta este inca o regula pentru ca Putin cu regimul lui criminal cu tot , desi s-a situat in afara regulilor moralei umane ,  este considerat inca un jucator geopolitic de nivel global ( " Este vital sa nu umilim Rusia "  - Emmanuel Macron - https://www.hotnews.ro/stiri-international-25599736-macron-este-vital-nu-umilim-rusia-spus-lui-putin-facut-greseala-fundamentala.htm ). 
Ca intotdeauna , problema este ca unii lideri politici , unele state si unele institutii ale comunitatii internationale vor una, dar popoarele Europei si lumii vor alta, dar prima data in istorie acest lucru devine vizibil prin amploarea comunicarii si " satul global ". 
Cand si cum se va termina cosmarul numit Putin si ce se va intampla cu statul lui terorist care vede numai dusmani  in interior si in exterior nimeni nu poate sti , dar toata lumea va vedea ce urmeaza. 





Note

*) Un articol pertinent pe aceasta tema este scris de un istoric anticomunist de la noi celebru pentru lupta lui impotriva Securitatii: 

Niciun comentariu: