Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

luni, 4 martie 2024

O metafora pentru cosmarul in care a intrat planeta Pamant . Ce a mai ramas din umanitate ?

 

Aceasta fotografie teribila nu este dintr-o distopie recenta marca Hollywood , este din realitatea celui de-al doilea razboi mondial, 1943. 
Un mitralior pe un avion Lancaster din Royal Canadian Air Force, ingheata printre fier, masca de metal, sticla, suruburi, haina de piele , lana , mitraliera si gloante . 
A terminat 27 de misiuni atunci cand speranta de viata era doar de 5.
Acestea era conditiile si aceasta era misiunea lui atunci . 
Ce este acum nici nu ne mai putem imagina pentru ca realitatea navaleste peste noi de pe ecranele televizorelor si calculatoarelor si ne blocheaza mintea .
Omenirea a trecut deja prin doua razboaie mondiale , nu a invatat nimic si se pregateste pentru al treilea , un cosmar din care nu ne putem trezi.



Lancaster Tail gunner Lawrence Benner, Royal Canadian Air Force, 1943.
Average life expectancy was 5 sorties. He completed 27.
Source : Adrian Wright ( LinkedIn) 



Niciun comentariu: