Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

marți, 2 aprilie 2024

Legalizarea canabisului in Germania si o propunere propunere pentru controlul adictiilor.



Propunere pentru controlul adictiilor 




Recent Germania crede ca a gasit o solutie magica pentru problema "drogurilor recreative" legalizand consumul de canabis "casnic si recreativ" .
Persoanelor cu vârsta peste 18 ani li se permite să posede 25 de grame de canabis și să crească până la trei plante acasă.
De la 1 iulie, „cluburile de canabis” necomerciale pot aproviziona până la 500 de membri cu o cantitate maximă lunară de 50 de grame per membru :




Sursa : https://www.politico.eu/article/cannabis-possession-cultivation-legal-germany-april/



Nu stiu cum este in Germania, dar stiu ce probleme sunt cu drogurile in Romania, si nu numai la 18+ , ci in mod special in scoli si la copii care sunt cei mai vulnerabili si aceasta lege numai pe ei nu ii protejeaza pentru ca pur si simplu le aduce drogurile in casa !
Orice societate in care copii de 12 ani se drogheaza inclusiv cu heroina sau adolescenti si tineri sub influenta drogurilor provoaca accidente mortale nu mai este o societate normala. 
Din acest punct de vedere , legalizarea cultivarii si consumului "casnic"  chiar daca numai peste 18+ echivaleaza cu a lasa deschisa usa dulapului in care sunt pastrate arme incarcate. 
Pe alta parte, ce inseamna in mod concret "consum recreativ"  necomercial intr-un club cu pana la 500 de membri ? Cine organizeaza si/ sau detine in mod gratuit un asemenea club si isi sacrifica timpul in mod altruist pentru semenii sai ?
Dincolo de faptul ca Politia nu poate intra in fiecare familie ca sa numere cate plante cultiva  si nu poate verifica toti membrii cluburilor cu 500 de membri ramane o posibilitate mult mai  simpla validata de la aparitia capitalismului in care pot castiga si statul , si consumatorii, si neconsumatorii. 
Pe de alta parte , nu trebuie sa uitam ca pe aceasta lume totul se plateste. 
Asa cum prostitutia a fost legalizata si validata de sute de ani de catre stat doar in " cartierul cu felinar rosu " , la fel legalizarea si consumul de droguri  se poate face  pe propria raspundere si contra unei taxe , doar in zone aprobate si cu preturi controlate de stat si de societatea civila.
Oricum ar fi , daca statul si societatea nu intervin , lumea in care traim va cobora din ce in ce mai adanc pe spirala decivilizarii si dezumanizarii. 

Niciun comentariu: