Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

vineri, 29 februarie 2008

".......................! Esti prea frumoasa ! "

Un tanar inginer mi-a povestit ieri o scena de o cruzime neomeneasca la care a fost martor cand era student, respectiv prin vara anului 1993. Se afla in ultimul vagon al unui tramvai din Bucuresti in care erau putini calatori si toti toropiti de caldura. Intr-una din statii a urcat o tanara fata incredibil de frumoasa. La urmatoarea statie , au urcat si 8 zdrahoni cu figura si comportament de bestii. Cand tanarul student i-a vazut , a dus in mod reflex mana la buzunar si s-a uitat la ceas fiind sigur ca va ramane fara ambele. Zdrahonii s-au asezat mai intai pe scaune dar la un moment dat s-au ridicat, s-au dus langa fata si s-au asezat toti in jurul ei si o priveau fix dar fara sa spuna un cuvant. Fata inghetase de spaima ,nimeni din tramvai nu spunea nimic dar toata lumea privea incremenita scena. Inainte de urmatoarea statie , unul dintre ei , a mangaiat-o fulgerator cu mana pe obraz ( asa a parut miscarea de la distanta ) si dupa aceea a spus cu ura numai atat :

"…...-ti gura matii ! Esti prea frumoasa ! "

Si dupa aceea au plecat toti catre usa pentru ca tramvaiul ajunsese in statie. Fata a ramas nemiscata , fara sa inteleaga ce se intampla , aparent fara sa simta ceva si fara sa aiba vreo reactie. Brusc, a urmat cosmarul . Din spate, studentul si calatorii au vazut un jet de sange care a tasnit peste umarul fetei si pe culoarul tramvaiului , iar pe fata au vazut-o cum a dus mana la obraz , clatinandu-se. Bestia avusese intre degete o lama de ras si ii sectionase fetei tot obrazul de la ureche la barbie, pana la os si atat de adanc incat i se vedeau dintii. La vederea scenei , tramvaiul s-a golit brusc si singurul care a ramas si s-a dus la fata a fost studentul care a ajutat-o cum s-a priceput si i-a pus pe rana ce a avut la indemana. A reusit sa opreasca un taxi sa o duca la spital imediat dar nu a avut bani sa-l plateasca si tot sarmana fata si-a adus aminte ca are bani in geanta si l-a rugat sa plateasca taximetristul.

Niciun comentariu: