Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

marți, 8 aprilie 2008

I-am-romanian-its-in-my-genes

Perceptia anonima asupra societatii versus perceptia oficiala

Ceea ce nu vor sa vada psihologii ( stiu ei de ce ...):

"November 26, 2007 12:09 PM
Anonymous said...
In romania frumoasa care este , majoritatea massmediei sa ii zicem "prost media" sau "cal verde pe pereti media" ofera numai emisiuni despre vedete si omoruri in loc adevarul real care se intampla in exteriorul tarii si in nici un caz ceea ce se intampla in realitatea de zii cu zii.

Romanii cei care au ramas in romania si noua generatie au ajuns "cobaii" unui regim al materialismului si paranoiei in masa cauzata de cine ? De un amarat de televizor si radiou care vinde minciuni.

Spalarea creierilor si docilizarea prin media care se practica in comunism se practica si acum in romania dar inainte poate nu era asa de atroce si atacanta cum este acum, ignorandu-se adliteram juramantul lui Hipocrate multi psihologi/psihiatrii obsedati de bani aplica tehnici ale "mainpularii maselor umane" in scopuri contrare etici si moralei.

Da roamnii sunt destepti pacat ca multi dintre ei au fost slabiti de saracie ajungand in depresie au ajuns sa creada in bani si minciuni si s-au lasat fara voie reprogramati mental.

Rezultatul ? Cred ca il vezi si tu zilnic ?

Cica alte popoare sunt mai inteligente ? Oare ? Undeva prin stirile BBC se spune ca in Franta cu frumosul ei Turn Eifel , frantuzoaicele au ajuns sa se prostitueze sa aive unde sa locuiasca ?! Asta nu se intampla in romania , si cica ei sunt mai "civilizati".

Oare mi se pare doar mie ?! Sau este prea mult mesaj sexual pe televiziuni ? Oare umanitatea se rezuma doar la "bling bling" ?!

Da Microsoft este plin de romani,Da spitale multe sunt pline de cardiologi si medici chirurgi si vindeca oamenii indiferent de rasa si culoare ? Care se ascund sa isi vorbeasca limba materna si anume "romana"

Iti doresc cat mai putin stres ;) interesant blog
March 31, 2008 2:02 PM"( http://think-ioana.blogspot.com/2007/11/i-am-romanian-its-in-my-genes.html )

Niciun comentariu: