Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

luni, 15 martie 2010

Mai intelegem oare ceva din aceasta tara ?!

Adrian Vasilescu povesteşte, în premieră, despre păţania guvernatorului Mugur Isărescu, luat la rost la ghişeu!

" Fiscalitatea in Romania este conceputa astfel incat sa copleseasca omul, precum catedralele care copleseau odinioara credinciosii, a spus Adrian Vasilescu la videochatul www.incont.ro, explicand patania guvernatorului BNR, Mugur Isarescu."

N.B. De catre cine ??!!-s.n.

Sursa : http://www.gandul.info//financiar/adrian-vasilescu-povesteste-in-premiera-despre-patania-guvernatorului-mugur-isarescu-luat-la-rost-la-ghiseu-5740719


Luni,15 martie 2010 20:40

"Existenţa a 1,4 milioane de dosare penale într-o societate cu 18 milioane de adulţi reprezintă o anomalie, în condiţiile în care, statistic, ar presupune că aproximativ un român din cinci să fie implicat, într-o formă sau alta, într-un dosar penal", a declarat Codruţa Kovesi. "

"Procurorul general al României a precizat că, în 2009, Ministerul Public a înregistrat aproape 1,4 milioane de dosare penale, de peste opt ori mai mult decât în 1989 şi de trei ori mai mult faţă de 2000, în condiţiile în care numărul de procurori este aproape acelaşi. "

N.B. Daca e asa, de ce ?! Daca nu e asa, de ce ?!

In inconfundabilul stil al lui conu` Iancu` aceasta logica juridica "de top" ar suna cam asa : "Curat murdar !" . In traducere libera : daca nu-i putem prinde pe unii ( criminali ) hai sa-i declaram pe toti si am rezolvat-o !


Sursa : http://www.gandul.info/news/statistica-un-roman-din-cinci-este-implicat-intr-un-dosar-penal-5746479


"În bani, suntem membri UE degeaba. După trei ani am absorbit doar 2,2% din fondurile Uniunii" (Europene-n.n.)

Sursa : http://www.gandul.info//financiar/in-bani-suntem-membri-ue-degeaba-dupa-trei-ani-am-absorbit-doar-2-2-din-fondurile-uniunii-5744636

Am scris cu mai multi ani in urma o propozitie :

" Romanii ar fi trebuit sa primeasca in proportie de masa medalii de aur pentru faptul ca nu au innebunit inca".

Ramane valabila.

Niciun comentariu: