Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

duminică, 10 aprilie 2011

Cristian Tudor Popescu & Iulian Fota

Intre " dialogul " contemporan si tehnicile de ancheta de alta data.


Mai jos se poate vedea si citi un dialog halucinant al acuzatiilor intre doua persoane care pentru cetateanul obisnuit reprezinta fie puterea presei ( Cristian Tudor Popescu ) fie securitatea nationala ( Iulian Fota, consilierul prezidential al presedintelui Romaniei in probleme de siguranță națională ) . Fiecare intelege ce doreste din acest dialog in care hipertensivii este bine sa-si tina medicamentele aproape , dar cred ca este evident pentru toata lumea cam ce distanta ne mai desparte inca de Europa democrata in privinta mentalitatii si comportamentelor afisate in spatiul public.









Dialogul complet :

CTP: Ce vârstă aveţi?

Fota: 45 de ani.

CTP: Deci aţi fi putut colabora cu Securitatea.

Fota: Şi dumneavoastră.

CTP: Da. Şi eu. Dar dumneavoastră vă comportaţi ca o persoană antrenată de Securitate.

Fota: Dumneavoastră vă comportaţi ca o persoană care se poate să fi avut legături şi dincolo de Securitate. Ce valoare au afirmaţiile astea?

CTP: Ştiţi care e valoarea? Se uită lumea la noi şi lumea apreciază. Oamenii apreciază acum care dintre noi se comportă ca un securist şi care nu.

Fota: Dar ca un kaghebist, care se comportă?

CTP: Nu ştiu, dumneavoastră ştiţi.

Fota: Dar de ce vă uitaţi în jos?

CTP: (tăcere)... Aa, ca un kaghebist?!... Aa, asta-i altă metodă... Da’ dumneavoastră? Da’ dumneavoastră de ce zâmbiţi tot timpul? Ca să daţi impresia că sunteţi relaxat şi noi crispaţi?!




Sursa :

Niciun comentariu: