Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

duminică, 17 martie 2013

Postulate academice versus constiinta anonima


Avem un electorat care nu e încă suficient de educat, de cultivat
Lucian Boia "La teorie stam bine insa practica ne omoara. Asa numita "lumea noua" cum si-a educat electoratul provenit dintr-un conglomerat de religii, obiceiuri, traditii, rase de oameni? Se da vina pe electorat, cand electoratul este furat ziua in amiaza mare? Cum au drept de vot toti delicventii; cum de sunt folosite clanurile tiganesti pentru inclinarea balantei si nu sunt monitorizate mijloacele ilegale de corupere a electoratului. De ce marele nostru poet M.Eminescu in scrierile sale face remarca: ..."tara in care legea nu este lege si cuvantul nu este cuvant". In care tara din lume sunt eliberati detinutii pentru ca scriu "carticele"? In rest,  toti teoreticienii Romaniei, aplica "omor scuzabil" dand vina pe victima, adica pe electorat.(s.n.)  Introduceti sistemul cu jurati in cazul proceselor si o sa vedeti schimbari majore in educatia electoratului."

6 martie, 17:41 Bartolomeu Sursa : http://www.evz.ro/detalii/stiri/istoricul-lucian-boia-este-invitatul-din-aceasta-saptamana-a-interviurilor-2-1-1028169.html

Niciun comentariu: