Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

sâmbătă, 16 martie 2013

Standardele de integritate tip MI

In societatea noastra exista deja o traditie a stirilor halucinante care vin dintr-o realitate paralela cu lumea normala. Ultima dintre acestea stabileste o ciudata conexiune intre spatiul legal si spatiul penal reabilitandu-l parca pe celebrul comisar de Politie  Soric care nu cu multa vreme in urma plangea la TV de mila camatarilor  comparandu-i pe acestia cu ...procurorii care "dau si ei bani cu camata" : 

" Politistii urmariti penal pot ocupa functii de conducere in ministerul de Interne (s.n.) , dupa ce ministrul ( liberal ! - s.n.) Radu Stroe a coborat standardele de integritate. Printr-un ordin dat la inceputul lunii februarie, ministrul Stroe a modificat Ghidul carierei politistului si cadrelor militare, eliminand una din conditiile minime obligatorii pentru ocuparea unor functii de conducere in sistem, si anume ca politistii si cadrele militare "sa nu se afle in curs de urmarire penala". Stroe a semnat ordinul pe 4 februarie, adica la doar 5 zile dupa Raportul MCV dur al Comisiei Europene, si in pline negocieri pentru intrarea in Schengen." 
Sursa : http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14408993-cum-deschis-radu-stroe-drumul-politistilor-urmariti-penal-functii-conducere-ministerul-interne-pline-negocieri-pentru-schengen-cinci-zile-raportul-mcv.htm

inchide
Radu Stroe
Foto: AGERPRES

Niciun comentariu: