Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

miercuri, 5 septembrie 2018

Romania uitata . Cultura, civilizatie, traditie


In vremurile acestea atat de tulburi, recursul la simplitate, traditie , civilizatie si  bun-gust este o hrana pentru suflet si un pas spre normalitatea umana si sociala.
Leslie Hawke, o persoana care a trait Romania , a inteles Romania si  a initiat un proiect poate mai valoros decat ceea ce a reusit un intreg minister , lasa o urma pe panza vremii care reaminteste romanilor ce au fost si ce ar fi putut sa fie.
In trecerea ei prin aceasta tara  a vazut o casa veche de la tara pe care poate cei mai multi dintre noi ar fi daramat-o si din ea a scos la lumina o bijuterie pe care o lasa in urma ei. 
Sa ne bucuram impreuna de ceea ce multi romani , conform curentului toxic initiat de unii (de)formatori de opinie nu mai pot sau nu mai vor sa vada.Casa Leslie HawkeCasa Leslie Hawke


Casa Leslie Hawke


Casa Leslie Hawke
Niciun comentariu: