Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

vineri, 21 septembrie 2018

Se intoarce roata istoriei recente ?


Pentru prima data in istoria noastra recenta nu mai trec decenii pana la aflarea adevarului . Cei care au decis si condus folosirea violentei impotriva a 100.000 de protestatari pasnici ajung in fata judecatorilor si probabil in boxa acuzatilor cat de curand , pentru ca in acest caz de la abuz la pana inculpare mai este un singur pas. 
Ca intotdeauna in asemenea situatii , administratorii violentei nu manifesta nici recunoasterea vinovatiei, nici regret, nici remuscari, nici reactii morale , ci un cinism imperturbabil tipic  tortionarilor dintotdeauna.


 

Sursa : https://adevarul.ro/news/eveniment/Sefii-jandarmerie-pusi-acuzare-violentele-10-august-protestul-diasporei-1_5ba47dd3df52022f75acf882/index.html

Niciun comentariu: