Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

marți, 2 octombrie 2018

Sfarsit de etapa. Ultimatum european pentru Guvernul PSD


Dupa trei decenii de la Revolutia din 1989 si dupa doi ani de demonstratii, romanii traiesc in plin cosmar. Spre stupefactia Europei , tara care ar trebui sa preia curand preşedinţia Uniunii Europene a devenit un penitenciar social in care penalii fac regulile. 
Dupa celebra replica data de Petre Roman ziaristilor straini oripilati de atrocitatile vazute de ei in strada la Mineriada din iunie 1990 ( " N-ati vazut vazut bine !" ) puterea actuala repeta istoria si traieste in propria ei realitate patologica pe care vrea sa o impuna Uniunii Europene.
In aceasta lume intoarsa pe dos , Uniunea Europeana se afla in situatia paradoxala de a apara cetatenii romani de abuzurile puterii politice , de abuzurile propriului Guvern definite drept " dispute interne ", in ultima instanta de cinismul si sadismul social al unor infractori ajunsi decidenti politici : 




Niciun comentariu: