Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

luni, 31 decembrie 2018

Criminalii morali sau agentii decivilizarii si dezumanizarii societatii romanesti


Un infractor ( criminal sau hot ) este perfect responsabil pentru faptele sale . El stie din capul locului ca se situeaza in afara legilor pe care le recunoaste, dar pe care le incalca si de aceea accepta pedeapsa data de stat care ii poate oferi si o sansa pentru reabiltare si reintegrare. In schimb, protectorii infractorilor sunt mult mai periculosi pentru societate decat un simplu infractor .
Ei sfideaza societatea, civilizatia si umanitatea deoarece prin incurajarea infractiunii nu recunosc legile in vigoare , sistemul de valori al societatii si nici normele morale dupa care functioneaza o societate umana. Altfel spus , decidentii politici care au incurajat infractiunile , au distrus sistemul juridic si au protejat penalii , sunt responsabili moral in fata legii, in fata Romaniei si in fata Uniunii Europene pentru decivilizarea si dezumanizarea societatii romanesti in care vor sa construiasca in locul unui stat de drept, primul stat penal din istoria umanitatii . 
Acesti decidenti sunt infractori de gradul doi pentru ca nu au incalcat direct legile , dar ca agenti ai decivilizarii si dezumanizarii societatii romanesti  secondati fiind de cozile lor de topor din toate domeniile vietii sociale ( mass-media cu deformatorii ei de opinie este in acest caz regina tablei de sah a societatii romanesti ) , sunt adevaratii criminali morali ai societatii romanesti . Ei nu pot fi pedepsiti penal , ca atare nu au nici dreptul la reabilitare si integrare in societate. 
In schimb, cum  au facut totul in deplina cunostinta de cauza si au semnat manu propria avalansa de proiectile lansate asupra statului si asupra societatii romanesti, pot fi identificati cu punct si virgula de la nivel de stat, guvern , partide , asociatii , grupuri si pana la nivel de persoane fizice pentru ca in spatiul politic, social, formal si legal toate urmele si toate documentele care in numai trei decenii au transformat tara, statul si societatea intr-un fel de grajduri ale lui Augias , exista. 
Din aceasta perspectiva opozitia politica ( atat cat mai exista in Romania ) si societatea civila ( daca a iesit din adormire dupa trei decenii ) au si camp de lucru si spatiu de manevra pentru cateva decenii de aici incolo .
Altfel spus, prin asaltul lor criminal si in buna traditie bolsevica impotriva statului de drept , impotriva societatii romanesti si impotriva Uniunii Europene , acesti decidenti politici au iesit singuri in afara ringului si in afara regulilor jocului . Mai mult decat atat , atacand dupa metoda Putin pe toti si in toate partile, ca sa citam un decident politic din anii `90 " s-au demascat" si s-au tranformat in tinte sigure .
In sfarsit , incercand sa arunce in aer 30 de ani de istorie recenta si sa sape groapa unei intregi societati , au cazut singuri in ea pentru ca au dat startul reconfigurarii spatiului moral al societatii romanesti ai al resetarii intregului spatiu politic si social in care ei nu mai au nici un loc pentru ca s-au exclus singuri si au provocat o situatie fara iesire.
In 2019 ori castiga ei si atunci Romania se scufunda ca stat si identitate politica si dispare in mainile unor penali dupa numai 100 de ani de existenta oficiala , ori Romania si cetatenii ei se ridica si atunci acesti criminali morali au de ales intre a fi stersi din istorie sau daca vor sa mai existe in cartea de telefon a acestei societati , ei trebuie sa raspunda material, legal, civil si penal  pentru faptele lor in fata instantelor abilitate ale statului si societatii. Tertium non-datur.

http://www.contributors.ro/editorial/tragedie-romaneasca/#comment-366158

Niciun comentariu: