Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

duminică, 7 aprilie 2019

Audienta ruseasca (!) a "Jurnalului unui psiholog" ( 31martie- 7aprilie 2019 )


Razboiul hibrid in care este antrenata Romania devenită in mod cert un stat-ţint în faţa războiului politic purtat de Rusia lui Putin în Europa *) are multiple faţete si componente subterane pentru ca ceea ce urmaresc rusii sau ceea ce ii intereseaza nu spun niciodata in mod direct. 
Pentru acest simplu blog de nişă a fost o surpriza sa aflu ca acesta starneste  se pare interesul rusilor si ucrainienilor poate mai mult decat al romanilor si nu inteleg de ce.
Cum aceste vizualizari apar doar in statisticele interne ale blog-ului si nu mai am acces la datele din Statcounter care acum nu mai sunt de tip free , nu pot face niciun fel de presupuneri cu exceptia semnalarii acestui fapt interesant. 



Jurnalul unui psiholog ( 31 martie -7 aprilie 2019 )





Note 

*) https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/analist-american-romania-un-stat-tinta-pentru-putin-rusia-incearca-sa-i-dezbine-pe-romani-918475

Niciun comentariu: