Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

sâmbătă, 11 mai 2019

Coșmarul de 30 de ani al societatii romanesti

Din cauza politicienilor romani certati cu legea, morala , normalitatea , democratia si care au speriat intreaga Europă , societatea romaneasca a ramas incremenita in primitivismul politic si social al anilor `90 .
Diferenta este ca atunci erau fugariti  de catre alegatori Corneliu Coposu , taranistii si opozitia politica in general,  acum sunt  fugariti exact reprezentantii partidului de guvernamant carora nu le vine sa creada cum sunt primiti " in teritoriu " de catre de iubitii lor alegatori : 
Niciun comentariu: