Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

vineri, 28 mai 2021

Ultimii dictatori ai Europei


Ce a mai ramas din comunism si bolsevici ? Cravatele si costumele dictatorilor care incearca sa pozeze in lideri onorabili si civilizati , dar rezultatul este exact pe dos. 
Discutia dintre Putin si Lukasenko despre rapirea si arestarea jurnalistului Roman Protasevici are loc intr-o ambianta cat mai oficiala, dar evoca atmosfera glaciala dint-o sala goala in care scena seamana cu o hruba sinistra unde se intalnesc in secret doi mafioti care se feresc de ochii lumii , dar cersesc atentia ei.
Comentariile unor cititori sunt elocvente .



Lukașenko, la întâlnirea cu Putin



Bă băiete! Ma uit la poza asta care face cât 1000 de cuvinte:
Putin stă bine crrăcănat, cu umerii îndreptați înainte, doar capul și-l întoarce rigid spre Lukașenko în dreapta, coatele (ca și picioarele) încercă să ocupe cât mai mult spațiu (tipic rusesc). Privire pe sub sprâncene și atitudine de „Mă, voi știți cine-i boss-ul aici, da?”
Lukașenko, spășit în dreapa lui Putin cu picioarele îndoite de presiunea momentului, cu umerii și trupul îndoite spre boss, cu agenda și pixul în mână, pare un locotenent cu ceafa groasă venit la luat notițele cu cele de făcut în continuare.

Ne-a dat fatala fotograful! Jos pălăria! Extraordinar surprins!


  • Mie-mi par amândoi spășiți si stânjeniți ca sunt infractori. Sunt ca 2 elevi prinși ca au chiulit. Sau ca 2 hoți prinși la furat. Sau 2 ucigași prinși cu pete de sânge langa cadavru.



https://www.g4media.ro/lukasenko-la-intalnirea-cu-putin-occidentul-incearca-sa-destabilizeze-belarus-dar-nu-exista-inaltimi-pe-care-bolsevicii-sa-nu-le-fi-cucerit-vom-trece-si-de-aceasta.html

Niciun comentariu: