Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

joi, 20 aprilie 2023

Putin, criminalul absolut al intregii umanitati.

 

Asa ceva nu a mai existat in istoria umanitatii respectiv un om (?! - acest individ nu are nimic uman ) care sa vrea totul pentru el ( o camera din aur , cu scaune din aur care pot fi mutate doar cu macaraua , nu face parte din aceasta lume ).
Ca sa-si atinga scopul dement si-a sacrificat propria tara pentru care a construit simultan o cusca, un lagar , un ospiciu , a trimis la moarte sigura cetatenii ei si se pregateste sa de-a foc intregii lumi.
Singura solutie rationala va fi gasita de anticorpii care au salvat in ultima instanta oamenii si umanitatea.
Mai devreme sau mai tarziu , Putin si regimul lui vor fi judecati si condamnati in cel mai rasunator proces din istoria umanitatii. 

Niciun comentariu: