Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

marți, 2 ianuarie 2024

" The Economist interviews President Volodymyr Zelensky " sau despre soarta Ucrainei, Europei si a lumii


 

"Rusia sufera inca pierderi grele dupa aproape doi ani de razboi al lui Vladimir Putin, a afirma Volodimir Zelenski intr-un interviu acordat revistei The Economist chiar in ajunul Anului Nou, adaugand ca trupurile moarte ale soldatilor rusi nu sunt curatate de pe campul de lupta.

„Sunt mii de soldati rusi ucisi, nimeni nici macar nu i-a luat de acolo”, a declarat el, referindu-se la luptele din jurul orasului Avdiivka, asediat in estul tarii, pe care l-a vizitat saptamana trecuta si unde a vazut cum trupele lui Putin au fost macelarite in lupte.

Presedintele a adaugat ca ideea ca Moscova castiga razboiul este doar un „sentiment” si nu este sustinuta de realitate.

De asemenea, Zelenski a avertizat lumea occidentala ca presedintele rus nu se va opri la Ucraina. „Putin simte slabiciunea ca un animal, pentru ca este un animal. El simte sangele, isi simte puterea. Si va va manca la cina cu tot cu UE, NATO, libertatea si democratia voastra”, a avertizat el.

Declaratiile vin in contextul in care Putin a promis ca isi va intensifica propriile lovituri dupa o serie de bombardamente ucrainene intense asupra regiunilor de frontiera rusesti. Kievul si Moscova au lansat atacuri masive in ajunul si in ziua de Anul Nou."

https://www.aktual24.ro/zelenski-catre-occident-putin-este-un-animal-care-simte-sangele-si-va-va-manca-la-cina-cu-tot-cu-ue-nato-libertatea-si-democratia-voastra/ 


Niciun comentariu: