Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois, Steven van Groningen, Leslie Hawke, Peter Damian Hurley

duminică, 10 ianuarie 2010

Alte lumi (5)
Apus de soare in Costa Rica (5)

2 comentarii:

Anonim spunea...

foarte frumoasa imaginea ..sau sunt prea trista sau .. prea melancolica in acest moment !

Sergiu Simion spunea...

Nici una, nici alta. Imaginea e intr-adevar foarte frumoasa ( pentru cine o percepe ) in aceasta lume care , dupa Omar Khayyam , e singura.
N.B. I see : "Anonymus said...'. Cate suflete adevarate se ascund in singuratate , si pier , iar cei ca dl. Bahaian , amici cu cei ca dl.Ulieru ocupa tot spatiul si tot aerul respirabil din lumea noastra ( 1600 de "pretini" dintre care unul se scuza astazi la Radio Zu ca nu-l cunoaste , dar ...a dat click din intamplare pe el). Statistica probabilitatilor... "C-asa-i in tenis" zice odata Toma Caragiu . That`s it !