Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

sâmbătă, 30 ianuarie 2010

O provocare democratica ( II )

Cu ceva timp in urma am scris textul de mai jos la care am promis un raspuns. Il voi da acum in masura in care este posibil acest lucru.


1. Priviti cele doua domnisoare de mai jos si incercati sa ghiciti din ce tara sunt si cam ce varsta si ce profesie au.






Raspuns.

Nu stiu cine este domnisoara, nici ce profesie are si probabil ca nu vom afla nici din ce familie provine si de fapt nici nu are importanta... Dar putem afla cine este langa ea, si atunci la aceste intrebari nu trebuie sa raspundem noi , ci persoana in cauza si familia ei care a educat-o in acest spirit ( daca doreste si doresc cumva acest lucru ...) :




N.B. Barbatul din fotografie este "regizorul" Sergiu Bahaian acuzat de comandarea unor crime odioase.

Idem :




2. Priviti persoanele de mai jos de varste si profesii diferite si incercati sa va imaginati ce ar putea avea toate in comun .






Raspunsul intr-o viitoare postare.


Raspunsul este simplu.

Toate aceste persoane au acceptat in mod voluntar, si ca prieten virtual cel putin, aceeasi persoana de mai sus acuzata de crime - Sergiu Bahaian . Pe ce criterii oculte se stabilesc "afinitatile elective" din actuala societate romaneasca probabil nu vom afla niciodata , dar cel putin le avem ilustrate intuitiv in cazul de fata in care surprindem un stop-cadru al unei structuri sociale primitive fara repere morale si fara valori , in ciorba careia plutesc de-a valma primari, principi, ziaristi cu si fara acoperire, astrologi, psihologi, politicieni, magistrati, actrite, prezentatori TV, viitori politicieni, reprezentanti/ reprezentante ai/ale "revolutiei de fitze" , vedete mai noi sau mai vechi,etc. Indubitabil, sunt aici si persoane foarte inteligente si cu mari calitati alaturi de persoane de proasta calitate ... Intrebarea - la care nu putem insa raspunde noi - este ce cauta aici si in aceasta companie.



N.B. Toti cei de mai sus ar putea (contra) argumenta oricand ca de fapt " dom`ne, am dat un simplu click pe el si asa ne-am trezit prieteni" , cum zicea acum vreo doua spatamani un prezentator de la radio care incerca sa se scuze in acest mod ca aparea in lista de prieteni ai criminalului. Probabil ca toti cei din lista vor spune la fel si au dreptate pentru ca nimeni nu-i poate acuza vreodata de altceva. Dar intrebarea la care nu poate raspunde nici unul este cum a fost posibil ca TOTI cei de mai sus " sa dea un simplu click" taman pe conu` Bahaian avand in vedere ca aproape toti cei de mai sus au o lista de contacte sociale foarte extinsa , o experienta sociala pe masura, iar altii au avut contacte si cu strainatatea si cu serviciile noastre secrete mai vechi sau mai noi . Statistica, bat-o vina, ne invata cu totul altceva si ne da dreptul sa ne mentinem parerile noastre , care probabil sunt foarte diferite de ale lor....


Nota. Mirela Zivari ( psiholog autorizat de Colegiul Psihologilor ), Bruno Medicina ( psiholog italian care activeaza la noi ) si Astrolog-Psiholog sunt un exemplu mai putin inspirat de intuitie profesionala. Probabil ca vor argumenta exact ca "specialistul in comunicare " Nicolae Ulieru , rezervist SRI, care fiind partenerul de "proiecte culturale" al lui Bahaian a motivat relatia lui cu acesta prin aceea ca asa "il tinea sub observatie/urmarire" ( sic !).


Update

» Sergiu Bahaian a fost copilul de suflet al generalului de Securitate Traian Duica, in casa caruia se tineau petreceri deocheate pana in urma cu circa trei ani, cand acesta a decedat "dupa o bataie crunta", sustin surse extrajudiciare. La aceste petreceri veneau multi rezervisti ai Militiei si Securitatii, politicieni, avocati, artisti, (s.n) dupa cum mai spun sursele noastre.
Avocatul lui Bahaian, ne-a confirmat relatia speciala dintre clientul sau si generalul Duica. "Eu am fost in casa lui Duica prin 2005-2006, dus chiar de catre Sergiu Bahaian, pe care il aparam inca de atunci in dosare penale. Erau acolo mai multi generali, printre care si generalul Ion Suceava (fost sef in Ministerul de Interne, acuzat in presa de violente si sprijinirea unor interlopi – n.n.).Generalul Duica mi-a spus ca Sergiu este ca un copil de suflet pentru el. Am vazut si fete frumoase si tinere pe acolo. Sergiu Bahaian mi-a spus atunci ca lui ii plac jocurile erotice in grup, e optiunea lui, pe care i-o respect, mai ales ca nu era vorba de incalcarea legii", ne-a declarat avocatul Pantea. "


Sursa :
http://www.romanialibera.ro/eveniment/a176531-exclusiv-cum-a-ajuns-bahaian-vip-dadea-petreceri-deocheate-pentru-generali-de-securitate.html


Q.E.D.

Niciun comentariu: