Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

miercuri, 17 februarie 2010

Degradarea comandata a spatiului public



Foto: http://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20100107_0632/1.jpg





Pseudo-vedetele au pus stăpânire pe micile ecrane din casele tuturor românilor în ultimii ani. Posturile TV nu sunt victime, ci responsabile pentru „prostituarea“ din mass-media.”

Raluca Preda,
jurnalist


...si pseudo-explicatiile :

"De ce aleg televiziunile să creeze astfel de personaje? Analistul media Iulian Comănescu a găsit o explicaţie: „Stăm prost cu personalităţile autentice şi cu scările de valori".
Un alt motiv pentru care astfel de personaje apar „ca ciupercile după ploaie" este legat de lipsa unei identităţi naţionale. „Avem o «foame» de raportare la alţii, dar şi probleme de identitate naţională", mai spune Iulian Comănescu.
"


N.B. Analistul media citat mai sus probabil ca citeaza din astre nu din surse. A spune ca aceasta tara si aceasta societate nu are personalitati autentice si nu are o scara de valori este pur si simplu o ineptie spusa cu buna stiinta. A spune ca nu avem o identitate nationala este pur si simplu o blasfemie. "Foamea" de raportare la altii este o normalitate sociala nu un handicap. Alte comentarii sunt de prisos.



Articolul sursa :

Televiziunea fabrică vedete pe bandă rulantă
Raluca Preda

( http://www.adevarul.ro/financiar/media/Televiziunea_fabrica_vedete_pe_banda_rulanta_0_185382006.html )

Niciun comentariu: