Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

duminică, 27 februarie 2011

Romania Dariei Visanescu

Interviu ( iunie 2007 )


In urma cu cativa ani la emisiunea "Profesionistii" de la TVR a fost difuzat un interviu care a impresionat orice om cu suflet si orice om cultivat . Acest interviu arata romanilor , dar la ora 24.00 ( ca alta data " Memorialul Durerii "... ) o alta Romanie ( o Romanie a oamenilor si a normalitatii ) .

Era o Romanie vazuta si dorita prin ochii unui copil, mai exact adevarata Romanie ascunsa romanilor...


O comparatie intre ceea ce s-a discutat atunci pe platoul TVR si ceea ce traim acum este elocventa pentru a intelege directia in care se indreapta vertiginos societatea romaneasca.





Daria Visanescu

















Comentarii

" Ca multe alte minti sclipitoare, cred ca si acest mic geniu, campion mondial la 10 ani, va trece neobservat pentru "foarte matura? noastra mass media". Oare cate astfel de inteligente, ce dovedesc cu prisosinta ca poporul roman nu este un popor de handicapati, infractori si nulitati, vor mai trece neobservate? La emisiunea "Profesionistii" de sambata seara de pe TVR 1 (iunie 2007), am vazut o fetita care te incanta cu toate calitatile ce si le poate dori un parinte pentru propriul copil.
Oare ce facem noi pentru astfel de valori? Dovedim mai multa preocupare, pentru a incuraja nemunca (a se vedea vesnicele "spagi" electorale sau post electorale date celor defavorizati) sau pentru binele infractorilor (nenumaratele emisiuni si reportaje care dovedesc cu prisosinta ca in Romania de azi traiesti mai bine daca faci parte din aceasta categorie).
Aceasta tarisoara, care mai demult cineva spunea ca nu mai are nimic de praduit, se dovedeste perpetuu ca este o adevarata "mina de aur" pentru toata clasa noastra politica inregimentata in faimoasa Ciolanidiada. Scara noastra de valori, puternic influentata de media romanesca, este acum, prin aceste "beneficii postevenimente '89", invers proportionala cu normalitatea.
Pacat ca nu mai avem timp sa gustam din aceste sentimente de mandrie pentru propriile valori si nu facem mai nimic pentru a le incuraja si a le pastra.
Deci, felicitari draga Daria Visanescu, eu personal ma mandresc ca sunt roman si poate si tu contribui mult la asta! Persevereaza si sigur succesul te va urmari toata viata. Si iarta-i pe cei care ne conduc, pentru ca ei sunt o mana de oameni nesabuiti, iar noi, cei multi, suntem alaturi de tine, ne mandrim cu tine, te iubim si iti dorim tot binele din lume! "

Autor: groasu
Trimis la: 05/07/2007

Subiect: Daria Visanescu (10 ani) - Campioan mondial la SAH



" Cu o asemenea stire ar trebui sa inceapa programele de stiri ale "marilor" televiziuni din Romania - nu cu odioseniile cu care incep. Nu stim, din pacate, sa ne promovam adevaratele valori..."
Autor: Gabrielama
Trimis la: 05/07/2007




" si eu am vazut emisiunea si pot spune ca daria m-a cucerit,cu inocenta ei, cu zambetul ei de copil.iar faptul ca spunea cat de mult isi iubeste fratiorul mai mic,m-a cucerit definitiv."

Autor : monalac
Trimis la : 05/07/2007



" Am vazut si eu emisiunea , care in final anunta , ca Daria a devenit campiona mondiala dupa acea invitatie. Nimic la stiri. Tot respectul pentru TVR 1 pentru acest interviu, insa difuzat la o ora destul de tarzie" . Felicitari, micutza-Mare romanca !
Autor: women13
Trimis la: 05/07/2007


Sursa : http://forum2.desprecopii.com/

Niciun comentariu: