Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

joi, 5 ianuarie 2012

Fractura sociala


Prapastia dintre generatii si , in general, alienarea din societatea romaneasca actuala, au atins cote ametitoare . Un exemplu poate fi edificator.


Puteti urmari mai jos :

I ) maniera pedagogica ridicola si "demonstratiunea" cum ar spune conu` Iancu , in care factorii de decizie si liderii de opinie , respectiv modelele sociale actuale , prezinta ceea ce cred ca sunt si fac tinerii de astazi , respectiv valorile in care ar trebui sa creada acestia.

II ) modul concret in care se manifesta si in care actioneaza generatia actuala ( respectiv varfurile ei ) care practic nu mai are nici un punct comun de convergenta cu antecesorii ei .I )
II )

Niciun comentariu: