Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

joi, 5 ianuarie 2012

Infrastructura spatiului informational

Oceanul informational in care plutim cu totii tinde incet-incet sa contrabalanseze spatiul real in care ne miscam si traim si ar putea deveni inclusiv si " puterea celor fara de putere " ( Havel ). In acelasi timp , are o fascinatie si o frumusete stranie care acapareaza din ce in ce mai mult constiintele noastre . Reprezentarea de mai jos a evolutiei sale este deja opera de arta :Evolution of the Web
Sursa : http://flowingdata.com/2011/09/06/evolution-of-the-web/


O imagine cu adevarat impresionanta gasiti si la link-ul urmator :

http://futurist.se/gldt/wp-content/uploads/12.01/gldt1201.svg

Niciun comentariu: