Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

sâmbătă, 11 februarie 2012

Unde suntem

Presa recenta ne ofera inca un stop-cadru antologic. Dupa celebra scena (proletcultista) cu lopata manuita de catre primul ministru anterior, primul ministru in exercitiu da alte indicatii clare asupra modului cum trebuie actionat in cazul iernii romanesti :






























Foto : Gandul



Extrem de interesant ( ironia istoriei ... ) este si grupul statistic reprezentativ de persoane care il secondeaza pe scena lumii unde toti suntem actori. Expresiile faciale antologice ale membrilor acestui grup ratacit prin infernul rural romanesc ( ca si portretele nemilos facute acestora de catre presa infinitei noastre tranzitii...) vor ramane consemnate pentru eternitate.
Probabil ca stiau acest lucru si ( foarte ) tinerii care au protestat impotriva ACTA in seara zilei de 11.02.2012 in Piata Universitatii ( dar la Arhitectura , nu in fata Teatrului National , unde se desfasura o manifestatie paralela dar pentru alta problema ) si care au strigat nu numai "Jos ACTA ! ".




















Fara nici o legatura aparenta cu demonstratia , ei au strigat si o surprinzatoare lozinca despre care nimeni nu mai poate afirma ca le-ar fi fost impusa de catre cineva ( de unde si concluzia ca a trecut demult vremea acelui celebru "Noi suntem platiti, voi sunteti tampiti !" din anii `90 ) :

" Toata lumea stie,
Ne conduce SIE !
" ( ! )

Niciun comentariu: