Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

marți, 26 iunie 2012

Ma depasesc evenimentele din tara mea!


51. Ma depasesc evenimentele din tara mea!
20:09 | 26 Iunie pe faţă


si ma gandesc tot mai serios cum sa parasesc tara eu si familia mea. Romania va ramane in sufletul meu si poate ca in cele din urma nu am sa plec definitiv, dar nu vad o redresare la ce se intampla azi in Romania. Am ajuns prea jos ca tara si reactia opiniei publice este palida! Pacat de binecuvantarea acestei tari si de jertfele trecutului ramase intr-o uitare demna de un sfarsit!Niciun comentariu: