Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

duminică, 24 iunie 2012

Presiunea din mediul virtual

Presiunea din mediul virtual incepe sa se faca simtita. Miile si zecile de mii de vizualizari,sutele de comentarii nu mai pot fi ignorate. S-au pornit anchete jurnalistice de la comentariile cititorilor si s-au soldat cu demiteri de ministri. Incet dar sigur internetul ia locul ONG -urilor. USL o sa castige la toamna dar nu vor putea face chiar orice le trece prin cap, chiar daca au presa la picioare. Au mai ramas cativa jurnalisti integri si sunt mil de oameni care se informeaza de pe net, care sunt imuni la intoxicarile televiziunilor.

geonicol

24 iunie 2012, 21:59

Niciun comentariu: