Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

joi, 2 august 2012

Comentariu despre autodinamitarea institutiilor statului


Sergiu Simion spune:
S-a intamplat exact lucrul de care ne temeam in cele mai negre cosmaruri : autodinamitarea institutiilor si aruncarea in aer a statului …pentru atingerea unui scop politic ! Institutiile statului joaca acum alba-neagra cu raportul dintre cuvinte si realitati , nervii cetatenilor si datele de intrare pentru deciziile Curtii Constitutionale, si arunca de la una la alta cartoful fierbinte , doar-doar s-o frige cu el Curtea Constitutionala ! Textul oficial de mai jos este de-a dreptul HALUCINANT dar este exact in spiritul MI de altadata care controla, mai exact fabrica , realitati formale in locul celor autentice :
“Ministerul de Interne, ca administrator al bazei de date, nu îşi poate asuma veridicitatea numărului de persoane înscrise în listele eletorale permanente, neavând instrumente legale suplimentare de control a datelor procesate de autorităţile publice locale”.
( http://www.evz.ro/detalii/stiri/scrisoare-ioan-rus-ccr-cati-romania-peste-18-ani-994761.html)
Suntem deja dincolo de Kafka si Orwell . Singura speranta a ramas Curtea Constitutionala si reactia comunitatii internationale.

Comentariul  a fost facut la un articol  publicat pe Contributors.ro  :
Laura Stefan - Ce se mai poate intampla dupa referendum ? 

Niciun comentariu: