Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

marți, 21 august 2012

No chance. No solution. No future

Romania. Ceata la mal.
Dupa 22 de ani...*)Muzica sferelor ( ar fi zis Platon...) sau misterul si melancolia ( ar fi zis Giorgio de Chirico...) unei tari.


O statistica  subiectiva ( ? ) culeasa din mass-media romaneasca...30.000 de mii de diplome false... 50.000 de sefii inutili in administratia de stat, adica o tara de sefi... Pentru o populatie de 22 (?) de milioane de locuitori 6 ( 7 ? ) servicii de informatii ... 30.000 de ofiteri de informatii... 34.654 de persoane trebuie radiate de primari din listele electorale permanente...N.B. In Evul Mediu a existat un desenator numit Sebastian Brandt care a desenat Corabia Nebunilor . Evul Mediu a trecut de mult , dar desenul si corabia lui sunt eterne ...


*) Postare din 2009 , reactualizata. 

Niciun comentariu: