Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

joi, 9 noiembrie 2017

Discreditarea Regelui Mihai , a Casei Regale a Romaniei si a valorilor umane si morale traditionale


Ceea ce se petrece acum in ( fosta ) Casa Regala a Romaniei este o ţigănie de tip securist care ne face de ras in fata intregii Europe pentru ca acesti scelerati nu au nici mama , nici tata . 
De cand s-au infiltrat cioclii securisti in Casa Regala*)  , discreditarea Regelui Mihai si a institutiei regalitatii in fata romanilor si a intregii Europe a devenit obiectivul lor de serviciu si de campanie pentru ca miza este mult prea mare , iar ceea ce Regele Mihai intentiona sa lase intregii tari va intra pe mana lor intr-un stat in care penalii au ajuns sa dea lectii din Parlament si intr-o societate civila amortita si indiferenta la marile probleme ale tarii. 
Comunicatul de presa sfasietor dat de catre principele Nicolae arata tragismul si absurdul unei situatii in care din considerente cinice sunt calcate in picioare valorile umane si morale traditionale  la noi :  

Niciun comentariu: